Cookie- og Privatlivspolitik

Resident Evil: Retribution (2012)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Resident Evil: Retribution
|

'Resident Evil: Retribution' er den femte film i serien med Milla Jovovich som den zombie-dræbende Alice.

Umbrella Corporations dødelige T-virus fortsætter med at sprede sig på Jorden, hvor den forvandler den globale befolkning til horder af kødædende udøde.

Menneskeracens sidste og eneste håb, Alice, vågner i hjertet af Umbrellas hemmeligste facilitet og afslører mere af hendes mystiske fortid, mens hun vandrer dybere ind i komplekset. Alice fortsætter med at jage de personer, der er ansvarlige for udbruddet, hvilket bringer hende fra Tokyo til New York, Washington, D.C. og Moskva.

Med hjælp fra nye allierede og gamle venner må Alice kæmpe for at overleve længe nok til at flygte fra en fjendtlig verden, der er på afgrundens rand.

'Resident Evil: Retribution' fik ikke dansk biografpremiere.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wes

Kommer til Danmark 06-12-2012 :)

Pandauser/1006536

De har fejernet den da de havde fundet ud af at de havde sat en forkert dato på. Jeg blev pisse sur da jeg fandt ud af at de havde skubbet det til d. 6.12.12 men det var blot en taste-fejl. men efter at have snakket med dem fandt jeg ud af at den udkommer d. 13.9.12 :D og biletter kan købes fra Mandag d. 10.9.12. det var det jeg fik af vide da jeg ringede ind til dem.

Rikke

For hvordan kan det være at den stadig ikke er i biograferne?

Klavs

Hvad sker der lige for at den først kommer i december i lille latterlige lorte Danmark??? Skal da heldigvis selv til London i September.
Har I fuldstændig drukket hjernen væk? Det er godt nok en MAJOR FAIL! :( Tror nok lige der er en hel del der finder alternative løsninger.

Tracy

Alle andre steder i hele verdenen kommer den i biografen i september men i DK i december? ej come on!!

Niko

i kommer til at mister meget på at forsinke den så meget, mig og min kæreste tager den til dvd tid... vi havde ellers planlagt at se den d 14, men nej!

og stortset alle lande har i september, også kommer i lige 3 måneder efter alle andre, FLOT!
den når at udkomme på dvd i england nærmest inden den har danmarks præmiere..

Joulieta

Omg, det er bare løgn! Hvorfor fanden er dt blevet rykket? :( Alle andre lande kan se den her i spetember? Hvad sker der, nogle der ved noget?
øv øv øv siger jeg bare.

Rikke

Skal jeg vente et fandens halvt år på at se filmen???? Hvorfor har den ikke premiere i september/oktober som alle andre lande, hvor den bliver vist? Det jo ikke fordi der var problemer med premieredatoen ved den sidste film....
Latterligt land!!! Endnu en gang må jeg tage til Sverige for at se de film jeg glæder mig allermest til !!!

Jesperuser/606849

Hvorfor er denne film ikke længere på premiere listen. Har de valgt at den ikke skal vises i Danmark eller hvad. For den er ikke på kino.dk længere

Tikki

Nu er den nye premiere dato sat til december..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.