Cookie- og Privatlivspolitik

Scream 4

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
14.04.2011
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Scream 4
|

 I 'Scream 4' vender Sidney Prescott (Neve Campbell) tilbage til hjembyen Woodsboro, der for år tilbage var kulisse for en stribe legendariske mord.

Sidney, der nu er succesfuld forfatter, er i byen for at promovere sin nye selvhjælpsbog, men besøget bliver også et glædeligt gensyn med de gamle venner og nu ægtefolk Sheriff Dewey (David Arquette) og Gale (Courteney Cox).

De er dog ikke de eneste, som byder hende velkommen hjem. Den frygtede morder viser sig igen, og Sidneys fortid bliver genoplivet, for det lader til, at den eneste Ghostface har ventet på i alle disse år er netop hende.

'Scream 4' er gysermesteren Wes Craven opfølger til filmene, der redefinerede horrorgenren i 1990'erne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (262 votes)
4.5
3.4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... vold og humor blandes igen behændigt." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... selvom smilet til tider bliver lidt anstrengt, så fungerer skidtet." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... momentvis meget underholdende på sine egne smalle præmisser, men de mange vittigheder gør også, at det er så som så med uhyggen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Desværre verbaliseres moralen lidt for overtydeligt i slutningen, der også lader det humoristiske aspekt tage overhånd i en grad, så det ikke længere er bare marginalt raffineret. Rigtig godt er det altså ikke, men 'Scream 4' er væsentlig mindre ringe, end man havde kunnet frygte." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Fra at være gysets Godfather er Craven blevet genrens Meta Don. Men hellere en vittig leg med gamle blodbestænkte byggeklodser end endnu et hovedløst orgie i Sawværket." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Men stadig ikke på niveau som de to første. Den er lidt uhyggelig, fin scream film.

Anonymuser/0

Har man set en, har man set dem alle.. Men jo, det her er den bedste af de 4, eftersom morderen faktisk ikke var en man havde forventet..

Cille

Er stor, stor Scream fan. Så da jeg oplevede mig selv ryste på hovedet og sukke under 4'eren, blev jeg utrolig skuffet. Sådan burde en Scream film ikke være.
Først var der intet uhygge, ingen horror. Humoren var til tider plat. Og hvorfor skal "reglerne" pludselig ændres?? det kan de ikke, der er nogen gyldne regler og sådan er det bare. Prøv ikke at forny alt. Derfor finder jeg det også latterligt, at der til sidst bliver sagt: "Don't fuck with the original", øhm ja tak?? præcis hvad jeg siger jo.
Og hvad sker der for at Kirby, da hun skal nævne en banebrydende remake horror, nævner film som: Prom night og Piranha?? troede hun skulle forestille at være en pige med en fod indenfor horror-verden og med bare lidt forstand. Og så er stemmen bag ghostface ændret...........
ja, er altså skuffet og det er jeg ked af at måttet sige

Lotte

Syntes ikke den var særlig god, og syntes BESTEMT ikke at de skal lave flere, for "der er squ ikke mere suppe at koge på den høne"

Søgaarden

Den er som en scream film skal være.

Jeppeuser/363593

Sikke da en omgang møg! De film hørte 90'er til og blev slemt slemt skuffet over det tarvelige forsøg på at udvide den elleres gode omgang Scream film med en 4 i rækken.
Vent til den bliver vist på tv om et års tid, og vælg så en anden kanal af få din aften til at gå med når den tumler hen over skærmen!

Lotte

Syntes ikke den var særlig god, og syntes BESTEMT ikke at de skal lave flere, for "der er squ ikke mere suppe at koge på den høne"

Søgaarden

Den er som en scream film skal være.

Christianuser/917929

Sååå nice film jeg ved ikke hvor mange shock jeg fik. Den er ikke helt en gyser men stadig fed kan klart anbefales:D

Aramuser/916962

det kommer helt bag på mig at nogen synes at scream 4 er noget lort eftersom jeg har set 1éren 2éren 3éren (man de var gode) jeg har ikke set scream 4 endnu men jeg overvejer at gøre det jeg overvejer kun fordi at jeg er bange for at lydefekterne er for og voldsomme altså jeg synes ikke at scream er uhyggelig men jeg hader at blive forskrækket og det er såden et dilemma jeg har med scream men jeg giver den 4 stjerner men vis i derude synes jeg skal se filmen så vær venlig at vurderer min anmeldelse :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.