Cookie- og Privatlivspolitik

Drabet

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
26.08.2005
| |
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Drabet
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|

Den 52-årige Carsten er en vellidt og respekteret gymnasielærer. Han er gift med Nina og sammen har de sønnen Tobias.

Carsten har et hemmeligt forhold til en tidligere elev, Pil, som er aktiv på den yderste venstrefløj. En dag deltager Pil i en politisk aktion, der går galt. En politimand bliver slået ihjel og Pil og to andre aktivister bliver varetægtsfængslet.

Carsten vælger at støtte Pil og lader sig skille fra sin kone, men en mand er død og to familier ødelagte, og i Carsten begynder skylden at melde sig - langsomt, men sikkert…

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
2.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jen Headuser/1439276

Du har ingen idé om, hvor sygt ondt i mentaliteten det gør, når man prøver at sidde og overveje alle de andre (langt bedre) retninger, som man kunne have taget denne film i.
Den er mere ufrivilligt komisk, end den er rørende. Og få mig ikke til at starte med at tirade om, hvor halvhjernet udarbejdet ALLE karakterne er, både hvad angår hvordan de er spillet, skrevet og instrueret.. Man kan bare mærke, hvordan filmen ruller øjne over dets egen eksistens.
Se mig bruge lige så lidt tid på at anmelde denne film, som den tid det har taget alle dem, der stod bag dette makværk at lave... ja... dette makværk.

Tak, Per. Fordi du gjorde den Organisations-undervisningen så fandens svær at holde ud tilbage på handelsgymnasiet, fordi du satte denne skændsel af et “filmprodukt” på.

Lars Michael

jeg havde håbet på en god film,folk sagde den skal man bare se,og det gjorde jeg så i biografen,og jeg må sige ikke den bedste film jeg har set.

S. Rico

Det hele forekom så totalt langt ude og urealistisk. Og da personerne samtidig var kedelige og historien uinspirerende, kunne jeg kun holde ud at se på dette makværk i et kvarter, før jeg gik.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.