Cookie- og Privatlivspolitik

Step Up: Revolution

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
09.08.2012
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Step Up Revolution
|

Filmen 'Step Up: Revolution' er den fjerde film i rækken, der har dans og kærlighed i centrum.

Emily (Kathryn McCormick) går og drømmer om at blive professionel danser og tager derfor til Miami for at opnå sit mål. Her forelsker hun sig i danseren Sean (Ryan Guzman), som er leder af en dansegruppe, der lever af at optræde på gaden.

Da gruppens nabolag trues med nedrivning af en forretningsmands omfattende planer om at bygge et kæmpe hotel, beslutter Sean, Emily og restens af danserne at optræde i protest mod moderniseringsplanerne. Men protesterne kan dog bringe deres egen kamp for personlig anerkendelse i fare.

'Step Up: Revolution' er blot instruktør Scott Speers anden spillefilm, den første værende 'The LXD: The Secrets of the Ra' (2011), men til gengæld har alle hans projekter involveret dans og musik.

Blandt andet har han stået bag en kort dokumentar om lanceringen af Ashley Tisdales (High School Musical) første album.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (240 votes)
4.7
2.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Desværre er dansen det eneste der fungerer. Historien er uoriginal og fænger ikke, primært fordi de smukke unge dansere leverer deres strømme af one-liners uden skyggen af engagement." (Louise Kidde Sauntved)

 • Politiken

  "Oprør og efterfølgende tilpasning i form af succes er det bevidstløst gentagne grundtema i alle nyere dansefilm siden 'Saturday Night Fever', og fred være med det, når bare rollehaverne kan danse!" (Søren Vinterberg)

 • Ekstra Bladet

  "... det kræves ikke, at du har set de forrige. Det kræves derimod, at du gider kede dig gudsjammerligt. Og at du kan kapere den mest dobbeltmoralske slutning i nyere tid." (Peter Albrechtsen)

 • BT

  "... hvis du ønsker lidt mere indhold og gerne ser en historie, som ikke er fortalt over en milliard gange før ... så vil filmen skuffe dig fælt, og topstylingen ikke kunne ændre dette. At de smukke menneskeres skuespil er ret upersonligt, gør det ikke bedre." (Niels Lind Larsen)

 • Jyllands-Posten

  "Karaktererne i dette fjerde afsnit af filmserien er til gengæld helt uden sjæl og karisma, de er kun kroppe. Man må dog give dem, at de virkelig er vilde med at danse, og det smitter." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
sgpoulsenuser/775982

Det er en film fuld af lækre rytmer og fantastisk udtryksfuld dans, men historien er tynd og skuespillet er ofte tåkrummende dårligt, mens mange detaljer i filmen heller ikke hænger sammen. Den skal ses for det flotte æstetiske udtryk, hvis man kan li' rytmer og super veltrænede dansere, der arbejder godt sammen.

Morten

Har altid haft et mærkeligt forhold til danse- og performance film. Jeg synes aldrig, der er en ordentlig handlig i, og dermed er hele konceptet med film forsvundet for mig. Step Up Revolution, lod dog til at være anderledes. Traileren så sygt fed ud, som om filmen rent faktisk havde noget mere at byde på end bare halvnøgne, lækre folk der danser; men ligesom så mange andre trailere, så bedrog den.
Step Up Revolution handler om Emily Anderson, dater af en rig forretningsmand som kan lide at rive bygninger ned og bygge nye. Emily vil gerne være professionel danser og søger derfor ind på en skole, som beder hende om at finde originalitet for at blive optaget. Heldigt nok for filmens udvikling så møder Emily en lækker fyr ved navn Sean, som fortæller hende om The Mob – et danse-crew som laver flashmobs, filmer dem og uploader dem til Youtube i håb om at blive set. Emily joiner in, selvom der er ingen udover Sean der ved, at Emily er datter til den store og stygge farmand. Alt er fest og farver lige indtil faren har i sinde at nedrive en bar og et område, som de alle elsker – i øvrigt vil mange familier miste deres hjem og levebrød. Da er det, at Emily går imod sin far og vil standse ny-byggeriet ved at gøre The Mob til en protestgruppe, som vil protestere imod dette. Det fungerer også fint og The Mob er ved at få deres store popularitet gennem medierne. Dog finder en af mobbens medstiftere ud af at Emily er datter af trælse, dumme, onde daddy of doom, og han planlægger et sygt, kriminelt flash mob, bare for at afsløre hende overfor faren. Nu er alle sure på hinanden og The Mob er kriminelle. Heldigvis bliver der spillet kærlighedsmusik og alt er godt igen. Gruppen finder sammen en sidste gang og laver et flash mob lige for næsen af nedrivningen af deres elskede område. Faren gider nu ikke nedrive mere, Emily danser med Sean, Nikes sponsor som tilfældigvis var til stede vil have The Mob med i en reklame. Så alle fik hvad de vil have til sidst, til vores store overraskelse!
Hele konceptet med en dansende flash mob er skide fedt fundet på - jeg vil have min egen personlige! Desværre udnytter filmen bare ikke helt dette til fulde. Historien er svag, hvor jeg tog i biografen, fordi jeg troede, at der her var en dansefilm, hvor historien endelig kickede monkey-butt. Men jeg faldt for det gode gamle trailer-trick, hvor filmen ser meget sejere ud, end den egentlig er. Men man må vel også lære før eller siden: Hvis man tager i biffen for at se en dansefilm, så tager man ind for at se folk danse. Og det gjorde de også i den grad! Kæft, der var nogle federe scener! Jeg sad og dansede med gennem alle flash mobs’ne, da musikken til filmen også sad lige i skabet – passede til vores tids dans. Til tider var det faktisk så vildt, at jeg tabte mit slik og spildte slush ice ud over min kæreste. Filmen var ikke god, hvis man havde forventet den fede handling og masser af spænding. Men selve konceptet var fedt fundet på, og dansene var helt fantastiske. Denne danse-film har fortjent opmærksomhed indenfor genren.

bedste film <3<3<3

step up <3<3<3 den bedste film jeg indtil videre har set før i mit liv.

Laura

Dansen var uden tvivl det eneste gode ved den film. Plottet var slapt og intetsigende. Der var desuden flere kiksede klichere og ting der bare ikke rigtig giver mening. Fx bliver der jo gået meget op i at personerne ikke har specielt mange penge og lever i et slumkvarter. Alligvel har de råd til flotte kostumer, dyrt musikudstyr osv.

Jeg kunne lide filmen mens jeg så den, men jeg har ikke tænkt mig at se den igen.

Natalia

Jeg synes helt klar den var fed. Musikken var god og der var klart en fed stemning i bif salen, men synes kun det rigtig var dansen der fungerede. Resten af historien var på en måde lidt flad.

Bestemt en god film, og vil gerne se den igen, men det er ikke den bedste step up der har været lavet!

Laura

Det var en ok film, men, jeg må indrømme at jeg var lidt skuffet over den, i forhold til de andre step up film..

Birkauser/932661

Jeg var inde og se filmen den 9 august og den var rigtig god! Jeg danser selv, så jeg bliver meget indspireret af filmen! Det er helt klart en film jeg har tænkt mig at se igen!!! <3 Alle danse scenerne er super gode, og danserne
er rigtig gode til at danse! Amazing! :)

The Womanuser/8031

Kun danse teknikkerne er de 70 kr. hver. For igen ender den filosofiske sidehistorie med at kikse, og man har nærmest regnet kærligheden ud efter kort tid. 'Step Up' med Channing Tatum er stadigt den bedste. Lige efter kommer 'Step Up 3D'!

Mikkel

Har set step up idag for anden gang og den er ligeså god som første gang

Asha

Nogen der ved hvor meget det koster at se den?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.