Cookie- og Privatlivspolitik

Resident Evil: Retribution (2012)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Resident Evil: Retribution
|

'Resident Evil: Retribution' er den femte film i serien med Milla Jovovich som den zombie-dræbende Alice.

Umbrella Corporations dødelige T-virus fortsætter med at sprede sig på Jorden, hvor den forvandler den globale befolkning til horder af kødædende udøde.

Menneskeracens sidste og eneste håb, Alice, vågner i hjertet af Umbrellas hemmeligste facilitet og afslører mere af hendes mystiske fortid, mens hun vandrer dybere ind i komplekset. Alice fortsætter med at jage de personer, der er ansvarlige for udbruddet, hvilket bringer hende fra Tokyo til New York, Washington, D.C. og Moskva.

Med hjælp fra nye allierede og gamle venner må Alice kæmpe for at overleve længe nok til at flygte fra en fjendtlig verden, der er på afgrundens rand.

'Resident Evil: Retribution' fik ikke dansk biografpremiere.

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tikki

Først var premieredatoen den 13. sep, så blev det til den 14. sep, men nu igen til den den 13. sep??

Reinholt

Såh jeg er den LIKE vildt store Resident Evil film og ja jeg er vel skuffet at de ikke er lavet ligesom spillene? men HALLO, vis de var, så ville OS(mig) bare se gengivelser af det VI have spillet og GENNEMFØRT, så jeg respekter dem for at lave noget nyt og også for at tage de POPULÆR roller med, som Wesker, Jill Valentine, Ada samt Leon. Alle kender dem og muligvis elsker dem.

Desuden er det også dejligt at sidde og se en zombie film med action og lidt chok, dog vil jeg indrømme at 2 og 3 har skuffet lidt og nr 1 vil altid være den bedste og selvfølgelige også den første i rækken på en lang række Zombie Highclass slaying.

Men alle hver sin mening og holdninger, men fra en RE mega fan, kan jeg roligt sige at jeg ihvertfald GLÆDER MIG :D

CloneAge

De bygger et tårn der styrter sammen i grus, forsøger at genopbygge tårnet af stumperne og regner med at skidtet holder......... måske hvis man fandt en ny byggeformand, nogle andre medarbejdere, en fungerende tegning af den oprindelige arkitekt... så kunne det måske være man kunne få bygget et holdbart tårn der også ville kunne genkendes af nogle af os der kender det oprindelige design fra rod til spids.

Nej jeg er ikke den største f***ywood resident evil fan. Jeg væmmes ved de film, både for hvordan de er blevet dårligere for hver eneste fortsættelse, men endnu mere for hvor tynd relationen er til spillene, og for hvor langt fra historien at de er gået.... de kunne ligeså godt kalde dem "dawn of the mutated dead part-?"

Jeg holder mig til CG filmene i stedet. Kan ikke vente på at Resident Evil: Damnation udkommer på dvd.

Jokkeuser/379775

Endelig kommer den snart i biografen.. Glæder mig som et lille barn næsten hehe.. Ok, ærligt det er jo ikke direkte filmperler, der appelere til den brede befolkning, men synes de er alt for fede alle 4 film indtil videre..

Mikkel Poulsen

Indelig lidt sjovt, at de blander almindelig verden sammen med fantasi verden og mennesker der bliver til zombier, har godt nok aldrig set filmene men efter at have set trailer for den her er jeg ligesom blevet interesseret i den lidt, tænker de film kunne være spændende at følge med i for den ser god ud og minder alt for meget om underworld filmene, men hvis der er nogen der er zombie dræber her er det vist kun Elizabeth Bennet fra Pride and Prejudice and Zombies, og den ville jeg sku hellere se en filmatisering af

Emma

De sidste to Resident Evil film har ikke været perfekte - men de kunne da ses! Traileren ser vildt spændende ud, og jeg glæder mig til at kunne se filmen og få hele historien med.

Mike

Døde Wesker ikke i Afterlife filmen? Eller er det bare mig der husker lidt forkert?

Men hvis man har spillet spillende så ved man at Wesker ikke sådan rigtigt bare dør, men nu har filmene aldrig rigtigt fuldt spillende særligt godt.

ZeleD

Milla Jovovich, behøver man flere grunde for at se den ?

Alex Grave

Mig og mine RE venner skal helt klart ind og se den, men kun fordi vi ved at filmene umuligt kan blive værre xD seriøst, vi ser dem kun fordi der står "Resident Evil" i titlen, men filmene i sig selv er en skændsel på serien :)

Pernille / Nulle

Jeg skal ind og se den i biografen, jeg håber stadigvæk de kan holde idéen med det hele, spændende og nyt, og ikke bare med gentagelser fra de andre film.

Glæder mig! Milla Jovovich er en virkelig god skuespiller! Det kan ikke gå helt galt i hvert fald (;

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.