Cookie- og Privatlivspolitik

Bruce den Almægtige

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
04.07.2003
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bruce Almighty
|

I 'Bruce den Almægtige' er Bruce Nolan (Jim Carrey) typen, der går og øffer over alt. På trods af den popularitet, han nyder som TV-reporter, og den hengivne kærlighed, hans kæreste Grace øser over ham, er Bruce bare ikke tilfreds.

Da den værste dag i hans liv er ved at være overstået, skummer han over og latterligør Gud på det groveste, men Gud svarer igen: Hvis Bruce mener, han kan gøre det meget bedre, får han lov at prøve at køre verden!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (72 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Holder Bruce Allmighty til en gensyn 18 år senere?

Det korte svar er ja. Alene gensynet med Morgan Freeman som Gud - er det hele værd - herudover er scenen hvor Steve Carrell "mimer" Carrey's kontrol stadig ubetalelig.

Ellers er hele historien lidt en familievenlig, Jim Carrey Light - og en slags voksen "alene hjemme" - hvor den umodne og egocentriske Bruce pludselig får ubegrænsede kræfter - og selvfølgelig ikke kan styre det. Selvom han kunne få alt i hele verden er det naturligvis det kendte, hans eget univers han går i krig med. Og det er stadig sjovt at se ham finde liget af Jimmy Hoffa, lande en kæmpe meteor, opdage Bigfoot - samt fiske månen tæt på, mens Jennifer Aniston ekstatisk vrider sig.

Hans utætte hund - og "kampen" med gadebøllerne er fine krydderier til en historie som har en simpel morale.

Det hele er nøje afballanceret - man fornemmer klart at stærke kræfter har holdt Carreys bimlende vanvid i kort snor - hvilket man også kan se i hele 15 outtakes, efter filmen. Den kunne nemt have tippet over kanten - men den kunne faktisk også have været lidt bedre - så en omklipning ville måske pynte lidt.
Jeg er stadig glad for resultatet, og belønner den med 8/10.

Nikolaj

Super komedie der leverer hylende sjove indslag på stribe! Religion er jo altid et ømt emne at behandle, men tror ikke på at nogen vil få ondt i røven over denne dejlige film!

Maria

Bruce den Almægtige er en af mine yndlings Jim Carrey film, kun overgået af The Truman Show i seriøsitet og Ace Ventura 1 + 2 i gak og gøgl.

Jeg synes det er friskt, når han prøver kræfter af med roller som ikke er 120 % fjollede, men også har dybere følelser at vise frem. :)

Andreas

Endnu en hyldene morsom film med Jim Carrey! Også en af hans sjoveste!
En sjov film der sagtens kan ses flere gange og, som hver gang giver et godt grin.

Frank

Dårlig film

Lars Michael

Jim Carrey bedste rolle siden the mask (masken).
Den er mega sjov, man kan ikke lade være med at grine ..

Jeff

This is a very good Carey vehicle. A good, if not original story, even Aniston is good, along with the always solid Freeman.

Wayne

Det klæder Jim Carrey at spille almindelig fyr mod verden. En af mine favorikomedier, overhovedet.

S. Rico

Fin idé og veludført fra både Carrey´s og Freeman´s side. Men filmen begynder desværre at halte efter den første halvdel. Ellers udmærket.

mikkel knudsen

den er god og sjov.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.