Cookie- og Privatlivspolitik

Rock of Ages

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Rock of Ages
|

Filmen 'Rock of Ages' foregår i Los Angeles i 1987, hvor vi møder Drew og Sherrie, to unge menneske, der er på jagt efter deres drømme i storbyen.

Det bliver kærlighed ved første blik, da de to mødes, men deres kærlighed bliver ikke uden udfordringer.

Den stjernebesatte rolleliste består bl.a. af Tom Cruise, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones og Alec Baldwin.

'Rock of Ages' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Vi ved allerede hvordan det hele vil ende, ganske kort inde i filmen. Men ikke desto mindre er det hverken værre eller bedre end andre lignende musicals.

Jeg savnede noget originalt, og noget charmerende som skulle have gjort den til noget særligt.

Movie-fanatic

Her er der jo tale om kvalme-musical af den mest uoriginale slags: )

MEN der er intet galt med stemmerne, musikken, scenografien og stemningen, når man bliver flået tilbage til Sunset Strip, i 80´erne!!

Historien er pergament-tynd, skeuspillet er til gengæld i nogle roller intet mindre end sublimt!
Tom Cruise gør en uforglemmelig rock-bad-ass, og flere at rollerne er besat af dygtige folk. Måske er "homo-historien" lidt malplaceret, og måske mangler der lidt forløsning på nogle af karekterenes problematikker. MEN når det er sagt!!!

JEG HAVDE EN FEST!!!! larmede så også naboerne var tvangsindlagt til puddelhunderock og orgier i gardaroberne!!!

Vicki

Det var dog den bedste, dårligste film jeg har set længe - underholdende, sød og anderledes. Dog var jeg meget skuffet over Russell Brand og Alec Baldwin - de sang mildest talt forfærdeligt og virkede mest som om de gjorde grin med deres roller og tiden som filmen omhandler.

Heidiuser/287907

Så får den lige 5 stjerner med på vejen, det har den fortjent!

Heidiuser/287907

Jeg forstår INTET af hvorfor denne film får så dårlige kommentarer! Det er en af de bedste film jeg har set, og alle skuespillerne synger sangene så godt. Cruise giver den gas, og fungerer godt som rockstar... Vil til enhver tid se den igen!!

marianneuser/418580

Man kunne vel bare vise den over et par dage ..så dårlig kan den da ikke være ...nå man ellers ser på alt det andet som kan blive vist ..vi har jo alle forskellig smag ,så hvor skal det gå ud over os som ælsker go lækker gamle 80' rock musik ..man blir jo for pokker bare fest glad ..men måske er det fordi der ikke er vampyrer med i filmen ;(
Go weekend - alligevel

Christina Tofteskov

Det er selvfølgelig altid rart at man har Tom Cruise at grine af - det blive klart hans bedste rolle siden scientology videoen, som var helt fantastisk (eller skæmmende, sørgelig eller alle tre ting på en gang).

Men filmen er simpelthen... Ja, jeg ved ikke engang, hvad jeg skal kalde den. For så vidt er det vel imponerende at de kan samle og ødelægge så mange rockklassikere i én enkelt film, men det er næsten ikke til at holde ud at tænke på. Sørgeligt er det i hvert fald.

@Mikkel Tang Det er fuldstændig rigtigt at det ikke kan kaldes en heavy metal musical, men omvendt var Twisted Sister en af pionererne inden for heavy metal tilbage i 80'erne sammen med DIO, Iron Maiden og Judas Priest. Jouney og Foreigner er AOR bands, Guns N' Roses, Def Leppard, Bon Jovi osv. er (eller var) glam/hard rock, Pat Benetar er rock og Poison er... Hvad det så end er, de er. Så egentlig er det vel lidt en blandet samling.

Nicolaj Haveuser/658543

Jeg har set den som musical på Broadway, NY.
Her var den intet mindre end fremragende!

ACuser/534741

Tror også Cruise vil overraske og tror det bliver en god film

Wayne

positivt - han har før spillet nogle ret vilde roller, uden for sit normale område. Tænk på Magnolia, Født d. 4. juli og den gale manager i Tropic Thunder. Men modigt gjort.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.