Cookie- og Privatlivspolitik

The Deer Hunter (1978)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
02.02.2007
| |
3 timer 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Deer Hunter
|

Filmen 'The Deer Hunter' er et klassisk krigsdrama om en lille gruppe venner, der sendes i krig og vender tilbage med store ar på sjælen.

'The Deer Hunter' vandt fem Oscars, bl.a. for Bedste film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (78 votes)
5.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det kan godt være, at The Deer Hunter ikke er nær så lang som Apocalypse Now, men man skal være rustet med en bedre tålmodighed for at se The Deer Hunter.

Det skyldes, at den har en umådelig lang indledning i form af et bryllup, der får sat hele scenen. Jeg siger ikke, at denne del af filmen er unødvendig lang, men sætter man sig ned for at se en krigsfilm, så skal man vide, at det mere er et krigsdrama. Og at selve den del der foregår i Vietman under krigen fylder ganske lidt.

Wayne

Yes - selvfølgelig var Dommedag nu også en fed film (men gudfader den er lang).
Klart Michael Cimino's beste film, med suveræne præstationer af De Niro, Christopher Walken og Meryl Streep.

Wayne

Michael Cimino's hudløse skildring af nogle venner, som har kendt hinanden hele livet - som drager i krig, med katastrofale konsekvenser for dem alle. Det er en frygtelig, og samtidig meget følsom og smuk film, om venskab, kærlighed, patriotisme, død, lidelse, afmagt. Og den indeholder et af de smukkeste soundtracks, lavet til en film nogensinde.
Jeg får kuldegysninger ved bare at tænke på den. Efter min mening den bedste film om krig, der er lavet nogensinde.
Hvis du ikke har set den endnu, så har du afgjort noget til gode - den har absolut ikke mistet hverken aktualitet eller pusten i de år der er gået siden den vandt sine 5 velfortjente Oscars - herunder for Bedste film, Bedste Instruktør, Bedste lyd, og en helt uforglemmelig præstation af Christopher Walken. Både Meryl Streep og Robert De Niro var også nomineret - og det havde ikke været ufortjent hvis de havde vundet.
At se den i biografen som 16 årig gjorde et kæmpe, og uafrysteligt indtryk på mig - og den vil altid have en stor plads i mit film-hjerte.
Alt i alt en af de bedste film, jeg nogensinde har set

Nogenuser/12232

jeg syntes at den var måske lidt for lang. men den var god

simon

Fuck en god film alle pengene værd se den før din NABO

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.