Cookie- og Privatlivspolitik

The Adventures of Tintin

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
27.10.2011
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Adventures of Tintin
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning Dansk Tale
|

'The Adventures of Tintin' (Tintin: Enhjørningens hemmelighed) er Steven Spielbergs filmatisering af Hergés berømte tegneserie.

Tintin falder over et mystisk flaskeskib, og nu begynder et nyt eventyr for den unge reporter, hans hund Terry og vennen Kaptajn Haddock.

De skal løse en gåde, der er efterladt af Haddocks forfader Sir Francis Haddock fra det 17. århundrede, som kan føre dem til piraten Red Rackhams gemte skat.

Tintin og Haddock må nu forsøge at skaffe tre identiske modeller af Sir Francis' skib, Enhjørningen, men det går op for dem, at kriminelle også er ude efter modelskibene.

Steven Spielbergs Tintin-film solgte 460.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (474 votes)
4.9
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... den skuffer ikke. Omvendt så er der et godt stykke til den perfekte forvandling fra tegneseriealbum til film." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... en god og ind imellem rigtig sjov film - afgjort værd at se." (Steffen Jungersen)

 • Børsen

  "... glem alt om tegneserieforlægget og nyd filmen for det, den er, nemlig en veloplagt, begavet og engagerende actionfilm for hele familien." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "... for ujævn til at udgøre et nyt højdepunkt i Spielbergs karriere, men der er ofte fuldt blæs på de forførende løjer." (Peter Albrechtsen)

 • Jyllands-Posten

  "Tintin er trådt ud af sine karikerede og stive klæder og bliver vækket til live i filmen. I hvert fald i det ydre. Det indre kniber det med og har nok altid gjort det. Tintin er simpelthen ikke en specielt interessant drengemand og helt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... et gedigent nyt tjubang-eventyr, loyal og original på én gang og fuld af menneskevenlig morskab, storslåede scenerier og forrygende tempo." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Måske er der ikke vildt megen dybde, men der er varme, lune og spænding." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus

God film tegneseriealbummerne er bedre men den er god alligevel. Og det der er knap så godt er at de laver meget om på den originale historie.

ottouser/186960

er klar til den næste

Lars Michael

Det er en film jeg har altid håbet på at de ville lave,og ja det gjorde de så,det er super godt lavet.Alle kan se den ikke kun Tintin fan men alle.

Kira

En rigtig god animationsfilm. Jeg blev suget ind i Tin Tins lille spændene verden, og var godt underholdt. De ting som jeg altid har holdt af ved hele universet såsom farten i spændingen, roen til at lære karaktererne at kende og de undrende mysterier som udvikler sig, er blevet ramt rigtig godt.
Eneste kritik var at de dejlige navne man kender fra den danske Tin TIn verden, ikke altid var de samme på engelsk.

Ellers Thumbs Up til Steven Spielberg & Co.!

SMOjr

Hvem kan ikke lide Tintin? Spielberg og Jackson kan i hvert fald - og de har skabt et fantastisk flot og spændende værk. Spørger man de hardcore Tintin fans, så lever filmen med garanti ikke op til deres forventninger, men jeg synes nu at den var ganske vellykket. At de vælger at blande to af Tintin's eventyr virker ligeledes ganske godt, og vi får på ny introduceret de kendte figurer på en frisk og moderne måde. Stemmerne i filmen lægger sig godt op af karakterne og hvordan man kunne forestille sig at de lød, måske lige med undtagelse af Tintin, hvilket selvfølgelig er ærgerligt - men det er nemt nok at se igennem fingre med. Selve flowet i filmen og måden handlingen udspilles på er underholdende hele vejen igennem, men den når aldrig et højdepunkt. Det er som om spændningkurven kører i en lige linje igennem hele seancen, og det kan gøre oplevelsen noget ensformig desværre.

Drummer

Jeg er helt vild med denne filmatisering! Jeg var meget skeptisk i starten, om hvor vidt det ville fungere, som en animeret film, men jeg tager hatten af, for holdet bag den og siger tak for rigtig god underholdning.
Karakterende er originale og tro til de oprindelige!
Der bliver taget nogle friheder, i forhold til den originale historie, men ikke noget jeg synes der ødelægger oplevelsen, hvis man er fan.

Dette er en film, der vil underholde mig mange gange!

Thomasuser/683301

Jeg blev faktisk positivt overrasket over denne gen-filmatisering af Tintin. Rigtig god historie, flotte animationer og medrivende lavet.

Rart at se, at de gode historier bliver behandlet ordentligt.

Har du ikke set den endnu, så gå ikke glip af filmen her.

SigneHansen

Som andre på siden har sagt: Nyt godt, gammelt bedst.
Jeg var helt klart underholdt, og meget imponeret over animationen, men jeg savnede lidt den Tintin jeg kender fra jeg var barn.
Den eneste/største skuffelse var manglen på den originale tema-sang fra tegnefilmene, men Captain Haddock var dog "spot on" og reddede filmen en ekstra stjerne herfra!

Rasmus

Jeg syntes at Tintin var MEGET skuffende...

Når man er vant til, at se og læse den/de danske Tintin, savner man lidt F.eks Kaptajn Haddocks danske kendte sømandsord " Splitte mine Bramsejl" o.m.a...

Men Filmen var godt sat sammen, Handlingsmæssigt, og det var fedt med animerede personer...

men pga. Sprogetvalget får den kun 4 stjerner...

Vil anbefale andre der ligesom jeg, har læst og set Tintin på Dansk, ser den på Dansk, for der er STOR forskel på den Engelske & den Danske Tintin...

sara bodekær

Var i biffen med mine drenge for at se denne og i udgangspunktet mest for at glæde dem, da jeg ved det er lige noget for dem- meen jeg blev så sandelig revet godt med selv! Fantastisk flot animationsfilm med masser af spændig og eventyr- en rigtig god familiefilm men helt sikkert også vær at se uden selskan af børnene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.