Cookie- og Privatlivspolitik

Frygtelig lykkelig

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.10.2008
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Frygtelig lykkelig
|

'Frygtelig lykkelig' er baseret på Erling Jepsens bestseller og handler om den unge københavnske politibetjent, Robert, der efter en fatal hændelse i sit privatliv forflyttes til et vikariat som landbetjent i en lille sønderjysk flække.

Det er en nødvendig mellemstation på vej tilbage til livet og jobbet i København. Men de uskrevne regler, som hersker i landsbyen, stiller ham overfor større udfordringer end han havde forestillet sig...

'Frygtelig Lykkelig' er baseret på virkelige hændelser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1489 votes)
4
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Der er så flotte og udtryksfulde billeder i denne film, at man på én gang rystes over den diabolske handling og frydes over den fremragende stil. (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  ... sprudlende barok filmkunst... (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  ... en knugende marsklands-western, der ikke rigtig minder om nogen anden dansk film, jeg umiddelbart kan komme i tanke om. Og det i sig selv er jo prisværdigt. (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  Dens velkalkulerede kynisme får en tak til for hver scene, indtil historien kulminerer i grotesk misantropi. Dens halvt invaliderende kunstneriske og moralske problem bliver da det enkle, at den ikke under sine personer samme bevidsthedsniveau, som den selv arbejder ud fra, men betragter, observerer og udleverer dem... (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  ... årets bedste danske film. (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Filmen er fyldt med små western-referencer, som f.eks. den "onde" der styrer det lille samfund, og den "fremmede" der skal redde byen. Også de små "stand offs" der udspiller sig imellem de to er sjove! Man kan jo ikke bare stå og skyde på hinanden midt på gaden i år 2008... Nej her tager man en druk-konkurrence (Hvilket er en helt fantastisk scene!!!)

Men selvom filmen ligger sig op af de klassiske westerns så ender det bare ikke altid som i de gode gamle Sergio Leone mesterværker. Man er nødt til op til flere gange at tænke over hvem der egentlig er den "gode" i filmen.

Frygtelig lykkelig er absolut et kig værd. Jeg synes at den første halvdel er meget sløv, men anden del er virkelig fængende!

Lars Michael

Synes faktisk det er en god film,jeg er vild med Kim Bodnia som spiler rigtig godt,den er sjov den er grov ,men rigtig godt lavet.Folk jeg kender sagde sikke noget lort,hvorfor kunne jeg ikke se det,det kan godt være men så skal jeg se den mange gange før jeg forstår det måske.
Et godt bud på en stor film Danmark har lavet.

Wayne

Film helt uden morale. Derude hvor tingene bliver ordnet uden indblanding udefra. Når bare du er en af deres egne, så er alt andet ligemeget. sjov og atypisk film.

Metteuser/592924

Bogen bedre...men okay film...fine detaljer

Stinauser/819032

Jeg var ikke imponeret, eller særlig underholdt. Den havde spændingselementer, som var gode, men ellers var historien for mig alt for forvirrende og ja; lidt irriterende.

Fbarbesuser/244560

Jeg forstår ikke anmeldernes mening om filmen. Den er ikke god

Birgitte

Jeg er fan af danske film og denne skuffede mig ikke...

Thomas Brandisuser/841576

Der var engang Politiet opførte sig sådan overfor møgknægte, en romantisk tid, der ikke længere passer ind. men topdollar underholdning :-)

Sisseuser/788374

meget bedre end forventet, dybt dejlig mærkelig, med lidt klam/uhyggelig stemning nogle gange.... fin dansk film!

von d´Ofpond

Frygtelig god ! -alt for fristende at skrive :-)

Overraskende - og så er det en dansk film, der sparker med gummistøvler !

SE DEN !!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.