Cookie- og Privatlivspolitik

Bound

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bound
|

Thrilleren 'Bound' er Lily og Lana Wachowskis spillefilmsdebut. Søskendeparret stod tre år senere den revolutionerende actionfilm The Matrix.

Filmen handler om Violet, der indleder et forhold til sin kvindelige nabo Corky. Sammen planlægger de at røve mafiaen og give Violets kæreste skylden.

'Bound' er bl.a. kendt for sin sexscene mellem de to kvindelige hovedroller. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
3.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Michael

”Bound” har sexede kvinder og et glimrende set-up, der nærmest virker som en naturlig kilde til suspense. Violet er gift med gangsteren Ceasar, men føler sig indelukket. Hendes seksualitet får sig noget frirum, da den tidligere fængselsfange og lesbiske Corky flytter ind ved siden af. De to vil gerne stikke af sammen med de mafiapenge, som de kan nappe fra Ceasar. Deres plan er, at stjæle pengene, få Ceasar til at tro, at gangsterbossens søn Johnnie gjorde det, hvorefter de regner med, at han flygter (for man kan ikke anklage bossens søn), hvorefter resten af mafiaen vil formode, at Ceasar har taget pengene og ingen vil nogensinde mistænke Violet og hendes ukendte kvindelige elsker. Der er bare et problem. Ceasar reagerer ikke helt, som de havde forventet. Han flygter ikke. Resten af filmens suspense kommer ikke ud af, om han regner sin egen kones bedrageri ud, men at han ikke synes at have den ringeste chance for at finde ud af, hvad der er sket. Vi ved ikke, hvad han vil gøre, vi ved bare, at han ikke kan redde situationen ud uanset hvad han selv tror… Og han tager Violet med sig.

Filmens problem er desværre hovedpersonerne, der hver har deres egen sjove fejl. Violet spilles af Jennifer Tilly, der har et ufatteligt kedeligt og monotont toneleje gennem hele affæren. Gina Gershon spiller fint som Corky, men hun er så bare ikke ret meget med i filmen, hvilket er mærkeligt i betragtning af, at filmen fremhæver hende som den egentlige hovedperson. Man ser det hele fra hendes synsvinkel til at begynde, og vi ser nærmere Corky møde Violet og ikke omvendt. Jeg fremhæver derimod Violet som hovedperson, da Corky for det meste sidder i sin lejlighed og venter på noget at lave under kuppet. Hun gennemgår heller ikke en egentlig udvikling, da hun forbliver den lesbiske tyv, som hun altid har været. Violet skal til at ændre sin livssituation fuldstændig. I det mindste ser de begge to godt ud. Set-up’et er dog hvad der bærer filmen for det meste af tiden.

Wayne

En slags krimikomedie - udfordrer man mafiaen, så skal man kunne klare mosten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.