Cookie- og Privatlivspolitik

That's My Boy

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
23.08.2012
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
That's My Boy
|

I komedien 'That's My Boy' er Donny en kæk, lille 13-årig fyr, der næsten ikke fatter sit eget held, da han scorer sin lærerinde Miss McGarricle (Eva Amurri Martino).

De to starter en hed, seksuel affære, som afsluttes brat, da de bogstavlig talt bliver taget med bukserne nede.

McGarricle ender højgravid i fængsel, og Donny bliver landskendt som den 13-årige dreng, der gjorde sin lærerinde gravid. Men han må selv opdrage sønnen, og det er ingen nem opgave.

25 år senere er Donny (Adam Sandler) dog en falleret døgnflue, der er totalt flad, da han opdager, at hans søn, der er blevet en succesfuld forretningsmand, skal giftes. Men vil sønnen Han-Solo (Andy Samberg) overhovedet have noget at gøre med sin uduelige far igen.

Adam Sandler og hans produktionsselskab Happy Madison står også bag denne komedie med Sandler selv i spidsen. Men denne gang er instruktøren ikke den ellers vante Dennis Dugan, der må nøjes med en cameo som skolens pedel. Til gengæld er instruktør Sean Anders stadig forholdsvis grøn, men stod bl.a. bag kameraet til filmen 'Sex Drive' (2008).

Den uheldige søn spilles af Andy Samberg, der ligesom mange andre startede sin karriere på 'Saturday Night Live', og af spillefilm er han nok mest kendt for sin rolle som Rod i 'Hot Rod' (2007).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
3.7
1.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "(...) men da er vi for længst bukket hovedrystende under. Udmattet af platheder, pint af klicheer og druknet i de kaskader af kropsvæsker, der sprøjtes ud i snart sagt hver anden scene." (Niels Lind Larsen)

 • Berlingske

  Primært pubertære sexjokes, der på mirakuløs vis formår næsten aldrig at være rigtigt sjove, men bare hule forsøg på at ramme den laveste fællesnævner. (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  Vanilla Ice er med. Syntes man ikke det er sjovt, vil mange af filmens jokes nok falde til jorden med samme elegance som Sandlers talrige bøvser. (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  En af den slags amerikanske film, hvor det er helt sindssygt morsomt og klamt, hvis man forbinder ældre mennesker med sex. (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Renéuser/962264

EN super fed, komisk, og spænende historie, er virkelig overrasket.

Mads Frederik

Så vidt jeg kan se kommer der kun en Adam Sandler kopi til Danmark. Det er jo et godt tegn om "hvor god" den er, thats my boy.

Stage12

standarden af Adam Sandlers film er dalet lidt ned af på det sidste, men er og vil altid være en kæmpe Adam Sandler fan!! Håber det bliver en god og underholde film, og Andy Samberg ser jeg også som en god og underholde skuespiller, tvivler på at filmen bliver så god som hans største film, forhåbentlig bliver det ikke et flop!

gyldenløve

grinte så meget da jeg så traileren haha skal ses

Mads Frederik

og vil sige at denne film er stærke sager, og er bestemt ikke for folk med sarte nerver.

Andersuser/651617

ja som mange nok syntes var jack and jill ikke den bedste film han har lavet, men thats my boy er simpelthen for griner, så den i orlando i juni og fuck både min kæreste og jeg var færdige af grin.. kan helt sikkert anbefaldes for folk med meget meget sort humor...

Mads Frederik

som f.eks. med Jack and Jill så har han ikke kunne lave noget ordentlig, men det der er ærgeligt er Vi ikke kommer til at se Eva Amurri Martino på det store lærred. Hun er så hot :)

Vigiluser/9028

Er STOR fan af Adam Sandler. Så det bliver spændende, at se den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Silke

normalt er jeg ikke fan af adam sandler, men her har han vidst nået bunden. og det vil jeg ikke gå glip af. Her er der ingen trailer endnu, men find den på youtube. God griner.

carina

Jeg synes hellere ikke lige Adam Sandler har lavet noget godt det sidste stykke tid. MEN det er Andy Samberg, han er sjov. Så det er en film jeg glæder mig til

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.