Cookie- og Privatlivspolitik

Scoreturen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.01.2012
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Inbetweeners Movie
|

I den britiske komedie 'Scoreturen' er det endelig blevet sommer for Will, Jay, Neil og Simon.

Tiden med endnu færre chancer hos pigerne fra skolen kan begynde, men der kompenseres rigeligt med deres livs score-ferie til ferieparadiset Kreta - klar til at blive indtaget under de fire venners motto: En for alle - og hver mødom for sig selv!

Problemet er blot, at det er langt sværere for de 18-årige drenge at score, end de nogensinde havde regnet med.

'Scoreturen' er baseret på den britiske sitcom ’The Inbetweeners’, og spillefilmen debuterede med Englands største åbningsweekend nogensinde for en komedie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (334 votes)
4.3
2.7

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... voldsomt plat. Man skal virkelig være en stor fan af pruttejokes og deslige, for at holde af historien og de groft karikerede karakterer, der langt fra er så søde og elskelige i al deres håbefulde kiksethed, som det vistnok var meningen." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Humoren er plat. Og handlingen er forudsigelig. Men kemien er i top. Og så står vittighederne nærmest i kø for at komme til." (Henning Høeg)

 • Politiken

  "... [gør] kynisk grin med de figurer, den egentlig skulle holde af." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Filmen placerer sig midt imellem 'Tømmermænd i Vegas', 'American Pie' og 'Superbad'. Ikke så morsom som førstnævnte eller så god som 'Superbad'. ... Will, Jay, Neil og Simon er karikerede og lidt for tydeligt omplantede fra en tv-serie, men også skildret med hovedrystende ømhed..." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Balancen mellem grotesk realisme og pubertær ønsketænkning er meget tilpas. Sjofelheden har tyngde. Det er anstrengende, men det er ikke helt skævt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
FilmFyr

Ærgerligt at 2'eren ikke ikke får premiere herhjemme.
Ved godt at publikummet ikke er så bredt, men ville så gerne have oplevet den i biffen.

Natasja Malena

Der var nogle sjove øjeblikke i denne film men i midten af filmen er det ligesom der ikke sker noget jeg kan rigtig lide inbetweeners serien og troede at filmen var ligeså sjov men det var den ikke helt. Ps så syntes jeg at Neil, Jay og Simon er ret lækre ikke i filmen men i serien, og man behøver ikke at have set serien for at se filmen

Camilla

når man ser traileren, ser filmen virkelig underholdende ud.
Men når man så ser den, bliver man skuffet, da den så ikke er så sjov, som den giver sig ud for at være.

Henrik

Hvis man ser traileren, så har man set det sjoveste i filmen.

lktrolden

havde mine bange anelser da jeg sku se den, da jeg var ræd for den var tro kopi af hangover, men nej overraskende MEGA sjov ungdomsfilm.................... top dollar siger jeg bare

Christian høj

Det er nok den aller sjoveste film jeg har set.

Jeg forstår ikke hvorfor nogen ikke forståre det sjoveste i filmen den er sku da mega sjov.

men jer der ikke har set filmen det er bare med at komme afsted i narre kun jer selv så jeg håber at i kommer til at få en grine dag :-)

VictoriaK

Jeg forstår virkelig IKKE at folk synes denne film er dårlig. Den har nogle virkelig gode scener, og nogle virkelig sjove morsomheder. Den er også et godt eksempel på hvor latterlig nogle ting kan blive. f.eks. det med at hende den ene er lidt overvægtig. Bare fordi hun har lidt mere fedt på armene end arme, behøver hun jo ikke være en plage, som han så også finder ud af i filmen. Don't ever judge a person because of their look, the person indside is more important!
Jeg ved ikke om det er fordi jeg har den værste form for humor, men jeg synes filmen er virkelig gennemtænkt og super fantastisk, just like the actors!

Kongstad

Den film var en skuffelse den så sjov nok ud i trailern men da man så kom ind og så den så kunne man bare regne den ud men ville sige den var okay men ikke noget jeg ville betale penge for at se vis jeg fik chancen igen

Sandra21stGDuser/761498

Elsker at se film som American Pie, og jeg havde lidt håbet på at være det samme koncept, men jeg blev VILDT skuffet. Ville ikke anbefale den til nogen.

Lind

Jeg må sige, at denne film var en skuffelse. I Traileren så den ret så sjov ud, men da jeg kom igang med filmen var der ikke noget specielt ved den. Ja, det er en komedie, men den var bare slet ikke til min slags humor. Det var bare plat, på plat, på plat. Filmen havde da også nogle gode øjeblikke, men for mig blev de overskygget af alt det andet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.