Cookie- og Privatlivspolitik

The Avengers

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.04.2012
| |
2 timer 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Avengers
|

I tegneseriefilmatiseringen 'The Avengers' samles en række helte fra tidligere Marvel-film.

Jorden står over for den måske største trussel nogensinde. Gudesønnen Loki (Tom Hiddleston) står bag en grum plan, der skal give ham magten over planeten, men ved hans side står en hidtil ukendt fjende af mægtige proportioner.

Nick Fury (Samuel L. Jackson), leder af de internationale, fredsbevarende agenter i S.H.I.E.L.D., ser kun én udvej: At samle verdens største helte.

Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow, Hawkeye og Lokis halvbror, Thor, slutter sig sammen for at blive The Avengers. Men kan så store helte (og egoer) enes? Og er deres samlede styrke overhovedet nok til at redde verden?

Joss Whedon er manden bag kameraet i den ambitiøse superheltefilm 'The Avengers'. Han har før instrueret filmen Serenity (2005), der var en spin-off af hans kultdyrkede science fiction-serie 'Firefly' (2002).

'The Avengers' er baseret på Marvels tegneseriehelte, som hver især har optrådt i tidligere film, så vi kan glæde os til at se Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Evans og Chris Hemsworth i deres vante roller, mens Mark Ruffalo overtager Edward Nortons rolle som Hulk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1751 votes)
5.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... fremragende popcornunderholdning. Flot, tempofyldt, med imponerende effekter... Men karaktertegningen er næsten mere imponerende end effekter og udseende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Spændende, smart, sjov og sindssygt underholdende - på én gang." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... [effekterne] er flotte. Kan man nøjes med det, vil man givetvis nyde 'The Avengers'. Ellers vil man nok kede sig bravt under de 142 minutters buldren på tomme tønder." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... en computerspils-collage og sejtrækker af de allermest højlydte. For de mest inkarnerede tilhængere af bølgen af superheltefilm er den røde løber rullet ud til fest, men man skal være godt inde i forhistorierne og være mere til larm end melodisk vellyd for at kunne nyde showet." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... efterlade[r] et indtryk af noget befriende gammeldags: vaskeægte superhelte med sejt udstyr og selvironi. Og jo, filmen er lang - for lang - men 3D-effekterne er glimrende udnyttet og i hvert fald ikke til større gene for spektaklet." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
j. Robbin

har aldrig set en fil som både havde så godt aktion og humor i et!. det er og bliver bare et mæsterværk!!!...

Film Nørden

Ja, der er jo ikke så meget, at sige når det kommer til denne film som ikke allerede er blevet sagt? Dog vil jeg lige indskyde, at filmen ikke kun fungerer på actionplanet men også på op til flere. Det er derfor en film som de fleste vil kunne få noget ud af, at se. Joss Whedon, instruktøren, smed det første manuskript i skraldespanden og besluttede sig, at starte helt forfra, om det var en god ide vil vi jo nok aldrig finde ud af, dog vil jeg mene, at selv dette "nye" manuskript har sine skønhedsfejl, f.eks. bliver den lidt lang på et tidspunkt i midten af filmen, nogle af samtalerne mellem de forskellige karakterer bliver lidt ligegyldige, lange og platte og filmen virker på nogle punkter som værende en lillebrors forsøg på, at leve op til storebroren. Men ser man bort for disse små ridser i lakken fungerer filmen 100% den lever op til de kæmpe forventninger og leverer uden tvivl varen... Så har du ikke set den endnu... så let røven!

Lisbeth P.

The Avengers er en helt fantastisk superheltefilm der, efter min mening, lever 100% op til hvad traileren lover.
Hvad der umiddelbart lagde mest op til at være en ret action-præget film viste sig at have nogle af de bedste guldkorn af humor man overhovedet kunne ønske sig.
Marvel har valgt den absolut bedst mulige vinkel til at vise hvad der sker når en flok opmærksomheds-hungrende superhelte (der normalt får deres spotlight for sig selv) bliver tvunget til at arbejde sammen for at kunne redde verden, og med hjælp fra den fantastiske instruktør Joss Whedon har Marvel altså skabt den perfekte film for folk der elsker superhelte.
Ville til enhver tid se den igen :)

SPAWNuser/388249

Dette er uden tvivl den bedste superhelte film til dato og jeg håber den lukker om for en stor franchice omkring superhelte og superhelte film. Det er virkelig positivt overraskende hvor morsom filmen også er.

Mark

Denne film er mega fed, der er masser af spænding i filmen og den er fyldt med action kan varmt anbefaldes :D

Sisse Lindegaarduser/788308

Altid fantastisk med en god superhelte-film!

Kimuser/264153

Spild af tid og penge at se dette makværk, - dødsyg

Nemouser/854489

Både min kone og jeg synes det er en super fed film. Den har en rigtig god handling, er spændende og levede helt op ti vores forventninger.

Johannes

Filmen levede fuldt op til forventningerne traileren gav, hvilket i disse dage synes at være svært!
Skuespilleren gør det rigtigt godt og det er dejligt at se at superheltene i verden ikke bare uden videre kommer ud med hinanden!
Men jeg har siddet og læst lidt på de andre anmeldelse og jeg synes der er et gennemgående forkert element.
Loke er en dårlig skurk?
Nej & Ja. Loke er kun en håndlanger og det er klart antydet i starten af filmen. Han er en middel-skurk fuldstændig ligesom Thor, en overset bror der hungrer efter styrke.
Hans rolle bliver spillet fantastisk da man i Thor ser at han ikke har det store selvværd og selvom han så bliver givet en uffatteligt stærk kraftkilde kommer han aldrig op på siden af de i forvejen selvsikre superhelte. Det afspejler kun den virkelige verdens psykologi.
Men en dårlig ting med filmen er nemlig at skurken ikke rigtigt er der. Man ser ham i begyndelsen og i slutningen hvor der bliver lagt meget op til en 2'er. Lige det trækker 1 tak ned men ellers en fantastisk film.
Se den. .D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.