Cookie- og Privatlivspolitik
Forsalg - The Dark Knight Rises

Forsalg - The Dark Knight Rises

Forsalget er startet

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Nu er forsalget til årets mest ventede superheltefilm startet her på kino.dk.

Billetter til 'The Dark Knight Rises' kan købes eller bestilles her.

Christopher Nolans tredje og sidste film i serien om Gotham City's kappeklædte helt har foruden Christian Bale, der gentager sin rolle som Batman, Anne Hathaway på rollelisten som Catwoman og Tom Hardy som superskurken Bane.

The Dark Knight Rises har biografpremiere den 20. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
rikkeuser/120451

midnat, kunne det ikke være for at mindske risikoen for at siden crasher? fordi det ikke er alle der kan være oppe på tidspunkt

Christian

Det ville være lidt unfair, hvis det virkelig var det de tænkte :-) Men jeg tvivler. Forsalget til verdenens biografer, starter netop også i nat i USA. Kino.dk prøver nok bare at følge "trenden"... Og Midnat er ikke så slemt. Havde det været kl.2 så havde det været total neder! Hehe... Nu får Vi se om det bliver så slemt med siden her, om lidt over en time. Måske det ikke bliver så vildt.

Christian

... Jeg kommer til at sidde og refreshe den her side som en syg abe, lige omkring midnat!!! Siden vil crashe, der er ingen tvivl.

Nogen der ved om man også kan RINGE ind? Eller om det ganske simpelt bliver masse-krig i forsøg på at komme igennem til online billetbestilling i selve salene?... Der sidder vel ikke folk parat ved telefonerne ved midnat?

Ringede lige ind til kino.dk og fik blot fat i en svarer. Der blev ikke nævnt noget med ekstra ordinært åbent for telefon bestilling i aften, så formoder det er krig på kino.dk for at komme igennem til online... This is gonna be "fun"!

Eric Poulsen

LET THE GAMES BEGIN (soon)!!!

The Moviemaster

The Is a storm coming, Kino.dk
Tonight a fire will rise

von d´Ofpond

he he - :-))) LOL

a phone storm - at least :-)

Shah Bazidas

Jeg er selv ude og rejse, når filmen får premiere, så jeg ser den i Sydafrika, men I kan passende vende tilbage til denne kommentar for lidt Nostradamus magi i jeres hverdag...

Kino.dk vil crashe, når der skal bestilles billetter til "The Dark Knight Rises". Og dermed basta.

Jeg synes, at det er besynderligt, at der ikke er tænkt på at have mindst én biograf åben i de større byer til at tage imod folk, der vil stå i kø for at hente billetterne selv.

Jeg gjorde det selv til "The Dark Knight" og der var én person foran mig. Bestilte billetter til den første forestilling, en forestilling dagen efter og en forestilling en uge efter. :D

Digitale salgskanaler er selvfølgelig vejen frem og hvis Kino har pumpet serverkapaciteten op, så er det smart nok. Jeg tror dog ikke, at der er særlig meget grobund for at investere i den forhøjede evne til at håndtere så mange brugere på én gang til en enkelt film, så det bliver nok ikke gjort og dermed vil der være mange utilfredse brugere, som vil sidde og bande og svovle over det manglende indblik i folkets behov for at bestille Batman billetter på ordentlig vis.

Hellace

Selv om jeg ikke er vild med Christian Bale, er den dyster verden og hele konceptet af g-city lige i øjet

glæder mig til at se den

p.s. bare der ikke kommer for mange dårligt nye skurke el sidekicks

Anna Cæcilie

jeg glæder mig overdrevet meget!!!!!!!!!!!!!!!!! det er bedre end både fødselsdag og juleaften. det er batman-aften!!!!

Christian

...Den film vil uden tvivl også køre i Imperial i de 17 dage op til hvor 'Rises' får verdenspremiere. Forsalg Kino! hehe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

John

Hvorfor kommer den ikke i biffen?

8 minutter siden
Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

1 dag siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

2 dage siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden

Aktive debatter