Cookie- og Privatlivspolitik

Hvad gør vi nu?

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
07.06.2012
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Et maintenant, on va où?
|

I 'Hvad gør vi nu?' lever kristne og muslimer et fredeligt liv side om side i et libanesisk landsbysamfund, indtil verdens religionskrige bringer sindene i kog hos især de mandlige indbyggere.

At dæmpe temperamenterne kræver stor opfindsomhed, og det er nu op til byens kvinder at finde en fredelig løsning for at holde sammen på landsbyens efterhånden skrøbelige fællesskab. Resultatet bliver den ene alternative afledningsmanøvre efter den anden - med det formål at distrahere mændenes opmærksomhed - og da kvinderne sætter trumf på, sættes hele byen på den anden ende.

Kvindernes venskab styrkes på tværs af alder, tro og kultur, men da en voldsom tragedie ser ud til at splitte gruppen ad, bliver deres loyalitet og vilje til fred for alvor sat på prøve.

Libanesiske Nadine Labaki, der fik sin instruktørdebut med 'Karamel' i 2007, har instrueret komedie-dramaet, og hun spiller selv en af filmens hovedroller.

'Hvad gør vi nu?' vandt hovedprisen i Toronto, som festivalens publikum kårer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
4.5
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Nadine Labaki er en følsom instruktør, der denne gang går mere efter den brede komedie end tidligere, og de fleste af løjerne virker." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "... en sympatisk og sjov sag, hvis grundlæggende morale, det er meget svært at erklære sig uenig i." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... et varmt forsøg på at tackle krigstematik med humor." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... [tackler] det alvorlige emne på en ret uortodoks maner. Det er charmerende og vittigt gjort, ... selv om humoren lidt for ofte kommer til at stå som et isolerende lag mellem tilskueren og den egentlige tragedie." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Det kan alt i alt ikke undre, at den modtog publikumsprisen på sidste års filmfestival i Toronto. Man bliver glad af at se 'Hvad gør vi nu?'" (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jonuser/927757

... At den for et kig af mig. Ud fra traileren ser den da ikke helt dårlig ud.

Janniuser/918354

Jeg er så glad for at se at denne film er kommet til Danmark :) Jeg opholder mig pt i Libanon og så filmen i efteråret hernede under titlen "W hala2 Lawein" - og hvor skal vi hen nu". Det er en god film der sætter fingeren på noget vigtigt, nemlig forholdet til vores muslimske og kristne brødre i Mellemøsten, men så sandelig også her hjemme. Jeg håber filmen kan fremme interessen for de kristne i mellemøsten og deres levevilkår og fremme interessen fra det nogenlunde rolige land Libanon.

Se den!

karina

Dejligt med en film , hvor forskellige kulturer møder hinanden.

Jeg må helt sikkert se denne film - glæder mig!

Filmentusiast

Ser ud til at være en rigtig god film, som er værd at se :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.