Cookie- og Privatlivspolitik

I Am Legend

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2007
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
I Am Legend
|

Science fiction-filmen 'I Am Legend' handler om den geniale videnskabsmand Robert Neville. Men selv ikke han kunne holde den forfærdelige, uhelbredelige og menneskeskabte virus nede, der spredte sig over hele kloden.

Neville, der åbenbart er immun, er nu det sidste overlevende menneske i New York. I tre år har Neville dagligt sendt radiobeskeder for at komme i kontakt med eventuelle andre overlevende.

Men helt alene er han ikke. Når solen går ned, kommer mutanterne frem. Mutanterne er dem, der overlevede virussen – De Inficerede – de lurer i skyggerne og overvåger hver en bevægelse fra Neville, mens de venter på, at han begår en fatal fejltagelse...

'I Am Legend' har tidligere været filmatiseret som 'The Last Man on Earth' (1964) og 'The Omega Man' (1971).

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (111 votes)
4.6
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Og meget underholende og trist, Will Smith spiller rigtig godt. Nogen gange ser effekterne lidt dårlige ud f.eks løverne og de der zombie monstere. Ellers god film

S. Rico

Nervepirrende “zombie-look-a-like” film. Will Smith’s hovedrolle, Robert Neville, har frivilligt valgt at blive tilbage i New York, efter at byen er blevet evakueret som følge af en voldsom ubehagelig virus har spredt sig. Han forsøger at finde en kur ved hjælp af sit eget blod, idet han er så heldig selv er være immun.

En anden heldig ting er, at de smittede mennesker/monstre/zombier ikke kan tåle lys, og derfor kan vores helt bevæge sig frit omkring i dagslys. Denne finesse gør, at der går et stykke tid, før man overhovedet ser de smittede. Og denne gammelkendte finte gør filmen ekstra uhyggelig. I hvert fald den første halvdel af filmen. Filmen er i det hele taget mere en god gyser, end det er en zombie-film. Og det klæder den godt.

Jeg sad og tænkte på, om det er tilfældigt, at karakteren hedder Robert Neville. Det minder utrolig meget om navnet på popsangeren Robbie Nevil, som er kendt for hittet C’est La Vie. Sangen handler om, at han er træt af at have et meningsløst arbejde. Det må der siges at blive rodet bod på her, idet filmens Robert Neville nok har Jordens vigtigste arbejde - nogensinde!

Maria

Jeg synes det er en interessant "zombie" film. Interessant med flash back i ny og næ, så man ved hvorfor hovedrollen Robert Neville er som han er, rent følelsesmæssigt, i nutiden.

Og så er Will Smith altså noget af et hug i denne film, især i arm/kropløftningsscenen. ;)

Sune

Filmen her er virkelig god !

En tilsyneladende alene mand og hans hund i kamp for overlevelse i en zombie verden er noget der virker.

Godt skuespil, god historie og ikke mindst et fantastisk lyd tema. Musikken er lavet af James Newton-Howard.

Frank

Okay film

Nicoline

I Am Legend er en rigtig fed fremtidsfilm. Det er begrænset hvor meget der sker i filmen, det er ikke ligefrem noget actionbrag men jeg synes stadig den formår at bibeholde en hvis spænding og humor, og så elsker jeg idéen bag. Dét at de udvikler en kur imod kræft som så viser sig at medføre den her virus som gør de mennesker der overlever, til mutanter.
Og scenen hvor han mister sin eneste ven han har tilbage i verden, det er super godt lavet, sørgeligt, og man sidder ligesom tilbage med følelsen af hvor alene han nu må føle sig.
Will Smith gør det super godt i sin rolle som altid og også en rigtig fed uforudset slutning og et håb til menneskeracens overlevelse.
5 stjerner fra mig !

Jeff

I preferred the Omega Man. This was a little dull.

Wayne

Men næsten også for dyster, og trist. Man efterlades ikke med det store håb for fremtiden. Dog har den mere plot og handling end de fleste zombie/splatterfilm.

Melissauser/507356

Jeg fandt en youtube kommentar, og jeg må give personen ret.
De stopper filmen midtvejs. "Hey ved du hvad? Lad os bare slå ham ihjel nu? Ingen kan alligevel lide filmen længere, efter hunden døde! Så lad os gå i forvejen og dræbe Will Smith." Ej men helt ærligt.
Heldigvis har de lavet to slutninger, hvilket kun har givet godt resultat, for jeg kan personligt bedst lide den, hvor Will overlever.
I Am Legend er en fantastisk film, og det må folk fandme give mig ret i, hvis ikke.. har folk ikke nogle god smag inde for film. Will Smith spiller Robert
Neville fantastisk! Han spiller lidt ligesom en mand, som er forladt alene.
I Am Legend er klart en af mine favoritter! Det må jeg sgu sige. (-:

 user/922805

jaa, hver mand sin smag, som man nu siger dét... jeg elsker denne her film jeg kan skrive stil'e og romaner om den men det kan siges på en lettere måde.
willard smith er bare Gud! og han har født I Am Legend!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.