Cookie- og Privatlivspolitik

Alien: Resurrection (1997)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Alien: Resurrection
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Lt. Ripley troede hun havde fået fred, men nu er hun tilbage i 'Alien Resurrection'.

200 år efter Ripleys ultimative offer på Fiorina 161, er det endelig lykkedes at klone en perfekt genskabelse af Lt. Ripley; komplet med Alien-dronningevæsenet i hendes indre, som tilfældet var på hendes dødstidspunkt.

Det er nu planen, at skrupelløse videnskabsmænd vil isolere og siden selv lære at udnytte væsenernes endeløse kraftressourcer. Men naturligvis er der ingen, der har taget højde for, at disse nye, genetisk klonede væsener repræsenterer en endnu mere resistent og intelligent generation end de tidligere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (69 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Alien 4 er den svageste Alien film. Utrolig chlichéfyldt og bare at de har klonet Ripley er jo totalt hul i hovedet. Winona Ryders karakter trækker også ufattelig meget ned, og det er også skide irriterende at der nærmest ***SPOILER*** er ingen der dør. Tre fire stykker, that's all.

Emil

Dette fjerde kapitel i den populære sci-fi-gyser franchise er uden tvivl den svageste, både dramatisk og visuelt.

Og jeg synes ikke man skulle have lavet den her film, jeg synes det er dumt at de har klonet Ripley.

Jacob

I hænderne på en gal franskmand blev franchisen genoplivet, og det betød ikke bare at Alien blev vildere, men også Ripley blev en smule psykotisk med syreblod, for ikke at tale om den lidt bizarre og nærmest "åndelige" forbindelse til sin nemesis. Den har sine øjeblikke som da hovedpersonen finder sine kloner, men nu tænker man at den satan godt snart må dø!

Frank

Dårlig film

S. Rico

Anmelderne er ikke ligefrem begejstrede for denne 4. film i rækken. Og jeg kan godt forstå kritikpunkterne. Efter at have set den et antal gange er jeg nu langt mere positiv. Det er en mega god actionfilm med en række interessante nye elementer. Den er muligvis ikke helt tro mod esten af Alien universet, men jeg kunne godt lide idéen om en levende født krysning mellem et menneske og en alien. Det er faktisk helt rørende at se vanskabningens liv ebbe ud.

CartMovies

Den var okay, ligesom Camerons 'Aliens'. Ikke særlig overraskende, men helt fin. Jeg kunne godt lide den stille stemning og de kuldegysende øjeblikke, ikke andet. Effekterne var da meget bedre end i de forrige film, og det overraskede mig! Når Weaver bliver genskabt, ødelagde lidt stemning, hvorfor lod de ikke bare en anden spille helten i denne i stedet for at genskabe den gammle. Alien Resurrection er okay, ikke andet!

Mathine

Hvad gør man, når man har lavet en sucess og har slået hovedpersonen ihjel?
Man kloner hende bare. Gemmer lidt DNA og...... vupti, så kan man lave endnu en film i samme serie.

Når det er sagt, er filmen absolut seværdig. Som sædvanlig fede effekter, grimme uhyrer, en sej, og meget vred Ripley, der ikke helmer før uhyret er borte.....
Eller, kan vi nu være så sikre på hende?

Den skal absolut ses, før man kan sige at man har set Aliens.

Wayne

Jeg er sikker på at jeg havde anmeldt denne...

Jean-Pierre Jeunet kunne ikke holde fingrene fra de døde - og hvad gør man så? De genopstår som kloner, når man først har accepteret det så er det såmænd en ok Alien udgave, der dog aldrig når i nærheden af de første 2, som begge er mesterværker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.