Cookie- og Privatlivspolitik
Masser af nyt fra 'The Dark Knight Rises'

Masser af nyt fra 'The Dark Knight Rises'

To TV-spots, fire billeder og seks karakterplakater!

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Hvad er der egentlig tilbage at skrive om sommerens mest ventede film 'The Dark Knight Rises'? Skal vi ikke bare lade alt det nye materiale fra Christopher Nolans tredje Batman-film tale for sig selv?

De første to TV-spots til 'The Dark Knight Rises' er netop online, og der bliver bestemt ikke sparet på en god gang superhelteaction. Se klippene nederst på siden.

Derudover er der fire nye billeder og hele seks karakterplakater af Batman (Christian Bale), Catwoman (Anne Hathaway) og Bane (Tom Hardy).

Ingen tvivl om, at det helt store marketings-apparat er blevet rullet ud, men hvad gør det, når alt, hvad vi ser fra filmen, ser så pokkers godt ud?

The Dark Knight Rises får premiere den 20. juli.

 

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

The Dark Knight RisesKunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mohammeduser/67027

Nolan er en af Hollywood's bedste Director jeg længe har set. Han forstår at skabe en film med "wow" factoren, det er ikke tit nu om dagen man for denne effekt fra andre film.

Jeg ser frem til denne film.

Jeff

The more I see, the more I like. I’m just afraid of too many plot spoilers. I have no doubt this is going to blow me away. I feared it could only fail after the perfection of TDK, but even if this does not top that, it’s going to be massive!

Eric Poulsen

NYT TV SPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?&v=RjOqvJJ0D7Y

Asbjørn

Jeg er fuldstændig enig med Christian. Jeg tvivler ikke et sekund på Chris Nolans evner som filminstruktør. Manden har endnu ikke formået at lave en film som var dårlig eller endda middelmådig. Nej ALLE hans film er enten "Enestående Fantastiske" (Memento, TDK, Inception). Eller bare "Virkelig Gode" (Resten af hans film). Og så i forhold til trailere. Jeg synes det skide godt at man holder tilbage når det kommer til trailere. Hader helt seriøst når film giver de to bedste jokes eller bedste actionsekvenser væk i trailere og man sidder tilbage og tænker "Jeg ku ligeså godt bare have set traileren". Tag Feks Sherlock Holmes filmene af Guy Ritchie, lorte trailere, Fantastiske film. Snatch, Lorte trailer, fantastisk film. The List goes on and on.

Kimuser/943871

Jeg har heller ikke haft den store fidus til Hathaways Catwoman. Ikke før den nye poster dukkede op for nogle timer siden.. Den kan ses her: http://www.facebook.com/Taxidriverfilm

Det ser faktisk ud som om hun kommer til at vise kløer i TDKR!!

Hansonuser/273017

Når jeg skriver at jeg ikke tror på, er det ikke fordi jeg ikke tror TDKR bliver en dårlig film. Tværtimod, den skal nok blive udmærket og underholdene, men jeg tror bare ikke den kommer til at leve op til forventningerne....

For det første ligner cat woman en superhelt fra 60érne med den maske, (ser mega til grin ud) og Anne Hathaway er den helt forkerte til at spille rollen. Catwoman skal være en mere indadvent skuespiller og ikke en sukkersød prinsesse. For det andet synes jeg traileren ser utrolig middelmådig ud. Ingen tidspunkter hvor man tænker "WOW" bare, "nå okay" det ser da rimlig ud.. Jeg har urolige anelser!

Christian

Alle har ret til sin mening, så har ikke i sinde at "dizze" din. Men når jeg læser visse ting du skriver, så kan mine hænder ikke lade vær med at kommentere visse ting.

For det første:
Hvis man ikke tror at filmen kommer til at leve op til forventningerne, hva' bygger man det så egentlig på? På baggrund af den forrige The Dark Knight? Enig. Den sætter barren utrolig højt! Men når Nolan siger at han ikke ville have lavet en tredje film, med mindre han vidste han havde en historie oppe i ærmet som overgik den forrige, så tror jeg på manden. Havde det været en hver anden instruktør, så havde jeg selv tvivlet. Tør godt garantere (uanset hvordan det vil udfolde sig), at Nolans 'Rises' bliver mere end blot "underholdende" og "udemærket". Det ville personligt være den slags jeg kunne sige om en film som Avengers. Aldrig en Nolan film dog.

For det andet:
Det er utrolig vovet at dømme en films karakter, på baggrund af en maske, som du synes ser fjollet ud :-) Og jeg vil godt fortælle dig allerede nu, da dette er blevet offentliggjort for længst af Nolan selv, at hendes maske har et helt specifikt formål og der er en grund til at den ser ud som den gør. Jeg synes personligt ikke selv at den ser fesen ud, overhovedet. Men det er så din mening, og det er fair nok.

Endnu mere vovet er det af dig, på forhånd at mene Anne Hathaway er den "helt forkerte til rollen". Denne mening bygger du naturligvis op omkring hendes tidligere roller i film, og på baggrund af hendes "sukkersøde prinsesse look"... Jeg ville holde igen, ind til du har set filmen. Nolan vælger sine skuespillere med omhu og er MEGET seriøs omkring det. Han vælger dem han gør af en grund. Han instruerer dem helt fantastisk og jeg tror Hathaway blive så mega sej som Catwoman. Og lige til orientering. Uhyggeligt mange havde et stort problem med Heath Ledger, som Jokeren i starten. Folk kunne ikke forstå hvorfor Nolan dog havde valgt ham!? Vi snakkede Heath Bøsse Ledger fra Brokeback Mountain! Sådan lød det fra mange... og ja, Vi ved vidst alle hvordan han endte med og klare det! Jeg skal satme ikke nyde noget af og kalde Anne for fejl-castet, før jeg har set filmen, ellers tak du! :-)

Og til sidst. Du mener trailerne ser middelmådige ud og at der ingen tidspunkter er hvor du tænker "WOW!". Det faktum kan ingen ændre for dig og det er så hva' det er. Men kig på trailerne til den forrige Dark Knight film. Det er ikke en døjt anderledes. Nolan er meget omhyggelig med hvad han lader publikum få lov at se, og ikke mindst HVORNÅR de får lov at se det! I modsætning til stort set alle andre, så er Nolan ikke fan af og afsløre for meget i sine trailers. Han holder så meget tilbage og der er altid mystik og spørgsmålstegn omkring hans udgivelser. Filmen her er en af de mest hemmelighedsfulde produktioner i Hollywoods historie. Om intet andet, så GARANTERER jeg dig, nu og her, at du ikke skal lade dig narre af trailerne, som ikke viser en særlig eksplosiv film. Nolan slutter af med et brag der vil høres over hele verdenen, hvad angår action! Du bliver overasket over "scopet" i denne film, når først den ses i sin fulde længde. hvil trygt i det faktum. Filmen bliver gigantisk eksplosiv. Der vil være masseødelæggelse og krig i denne film. Men Nolan gemmer det til selve film oplevelsen. Det kan du godt være sikker på :-)

Så er jeg færdig, hehe.

Anonymuser/0

Umiddelbart ser det rigtig lovende ud, om end jeg er lidt bekymret for Anna Hathaway i rollen som Catwoman pga. hendes mange lidt rosenrøde roller. Spørgsmålet er også om filmen kommer til at kunne leve op til dens forventninger? Toeren var fuldstændig sublim med jokeren og dens analyser af menneskesindet, og jeg håber virkelig at treeren vil formå at leve op til det, selvom det ikke bliver let.

Lasse

Jeg kan også got se dem nu, men kunne ikke tidligere i dag :)

Maria

Masken sidder mærkeligt på den øverste Catwoman plakat, men ellers er det fedt med nogle stills fra filmen. :)

Jeg kan godt se tv-spots'ene, Lasse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

12 timer siden
DJT
Har
DJT

...ikke set The Conjuring 3 endnu, og det er ganske rigtigt, at La Llorona er den værste, men den næstværste er altså The Nun.

1 dag siden
Alex

Kom nu ind i kampen biografer.

1 dag siden
Karin

Fordi det stadig er en af de bedste film nogensinde. Den ældes meget flot og satte nye standarder for film.

4 dage siden
Mads Aagaard

Må vælge Spiderman, stadig en af mine yndlings superhletefilm nogensinde! <3

4 dage siden

Aktive debatter