Cookie- og Privatlivspolitik

Paycheck

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.03.2004
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Paycheck
|
Paycheck plakat

Michael Jennings er verdenskendt som den eneste der kan løse specialiserede projekter for de største high-tech selskaber. Når en opgave er udført slettes Jennings hukommelse som en sikkerhed for, at han ikke røber selskabernes mest sårbare hemmeligheder.

Jenning forventer at hans seneste projekt, der har taget fem år at løse, vil skaffe ham næsten 4,5 mio dollars i lønningsposen, men i stedet for den rare check, modtager han en konvolut med forskellige ting og sager.
Nu hvor Jennings ingen hukommelse har, må han finde sig i forklaringen om, at han selv gik med til den anderledes betaling og snart opdager han, at indholdet i konvolutten er spor af hans fortid.

Hvis Jennings ikke meget hurtigt fatter sammenhængen, bliver han fuldstændig slettet af sin sidste arbejdsgiver!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

Lars Michael

At se en film hvor John Woo har lavet er altid godt. han har lavet gode film før og den her er lige så god som de andre.

Jeff

I think Affleck could be a really good action star, but this isn’t the best vehicle to show it.

Wayne

Hvor intet er som man forventer. Samspillet mellem Affleck og Thurman slår dog ikke for alvor gnister.

S. Rico

Det her er science fiction action-underholdning, når det er bedst. Filmen har det hele - bortset fra realisme. Men det gør intet, for det er forrygende god underholdning. En af de gode elementer er, at der er indlagt en slags "seer detektiv" opgave, idet man undervejs skal forsøge at finde den sammenhæng, der er gået tabt som følge af Ben Afflecks slettede hukommelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.