Cookie- og Privatlivspolitik

The Cabin in the Woods

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.05.2012
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Cabin in the Woods
|

'The Cabin in the Woods' er en ny gyser for - eller måske nærmere ikke for - alle, der har en frygt for at være alene i skoven.

Fem venner rejser forventningsfulde på ferie til en afsidesliggende hytte dybt inde i skoven. Roligt, men sikkert, begynder der at ske uforklarlige ting, og de må sammen finde ud af, hvad der egentligt foregår.

Fortællingen om unge mennesker i livsfare i øde hytter er set før, men ’The Cabin in the Woods’ lover en anderledes historie, end man kender den fra film som 'Evil Dead’' (1981), 'Cabin Fever' (2002) og 'Friday the 13th' (2009).

Gyseren er instrueret af Lost- og Cloverfield-forfatteren Drew Goddard, der har skrevet manuskriptet sammen med Josh Whedon - manden bag 'Buffy', 'Angel' og 'Firefly'. Chris Hemsworth (Thor fra The Avengers) spiller filmens mandlige hovedrolle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (416 votes)
5.1
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Rammende gys, voldsomt blodige splat og bedre skuespillere end normalt i en genre, der ofte er fyldt til randen med klichéer. Her resulterer en original ny drejning af tankegangen i genren en herlig horrorperle." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... netop som man tror, at det er sikkert at grine frit (filmen er nemlig også sjov), flås lærredet af et gys, som vil ryste selv den mest kyniske blandt publikum." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... [formår] på ret elegant og begavet vis at vende vrangen ud på stort set enhver konvention inden for gysergenren... En kultklassiker er født." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... lærredet [pakkes] med skrækeffekter på højeste, svimlende turbo... smart og temperamentsfuldt organiseret og ikke uden visuel muskelstyrke og vildtvoksende, overlæsset opfindsomhed i finalen. Det er ikke den slags film, jeg går efter, indrømmet!" (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Netop fordi filmen ikke nøjes med at gradbøje genrereglerne, men samtidig blæser højt og flot på dem, bliver det småt med den maveknugende spænding. Balancegangen mellem klam uhygge, en ironisk joke og et stadig mere spektakulært scenario lykkes ikke helt for Goddard & Whedon." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Sådan er The Cabin in the Woods. Vil ikke sige, at den var dårlig, men gys var der ikke skyggen af, trods det, at der optrådte masser af klassiske gyserelementer. Man kan sætte mange genrer på, men hvis jeg kun skulle sætte én på, ville det blive komedie.
3½ stjerne.

Steenuser/200034

Et forsøg på at lave en slags spoof på genren der samtidig skal være uhyggelig.

Spoof delen lykkes delvis men til sidst bliver handlingen alligevel lidt for fjollet og det ender i ren kagemand.

Men det store problem er at den simpelthen bare ikke er uhyggelig nok. Der er heller ikke nogen 'bøh!'-øjeblikke hvor man bliver forskrækket :(

Frkbrokuser/935539

Det er den mest geniale "gyserfilm" jeg nogensinde har set... Jeg er kæmpe gyser-fan og har efterhånden set en del; men den her film overraskede mig virkelig positivt. Den er slet ikke som skildret i traileren; DEN ER MEGET BEDRE! Se den, også selvom du er bange for gyserfilm: det her er ikke en almindelig gyserfilm:)

ejneruser/931687

Har lige set den for anden gang, den er stadig lige fantastisk.

Cheyenneangeluser/932798

VI så den i aftes , og den skuffede på ingen måde. Fede gys og en god fortælling.Kan anbefales 100%. God fornøjelse.

Peter

Synes filmen er helt ved fed. Ideén med at de bliver styret som dukker og selv skal vælge døden er fed. Skuespillet re også bedre i denne gyser, end i mange andre.
Dog vil jeg sige at valget godt kunne have været faldet anderledes ud. Ville hellere have set dem oppe imod noget, som ikke havde været med i 1000 gyserfilm før.
Slutningen er delvist fed.. Elsker måden de kommer ned med elevatoren og slipper monstrene løs. Men om jeg synes måden den slutter på er god.. Jo det er den vel. ved ikke hvordan den ellers skulle have været slutning. Men super film.
4 stjerner, men meget tæt på de 5..

ejneruser/931687

Måske skulle DU Janni christiane ikke lade din negative mavesyre gå ud over en serdeles fantastisk fed film. Iøvrigt skreg du ligeså høj som os andre, ikke sandt!.

Cheyenneangeluser/932798

Skal bare ind og se den...

Kimuser/264153

Den er bare mega fed, og overasker virkelig..

Janni Christiane

Har aldrig set så dårlig en film før. Er virkelig skuffet. Havde forventet en gyser, hvor jeg ikke turde cykle hjem efter, men sådan havde jeg det slet ikke. Er virkelig skuffet over hvorledes filmen er bygget op.
Kan godt se, at plottet kunne være fedt, men det er det ikke, når man har forventet noget andet.
Hvis jeg skulle give et råd, så skulle det være, at vente på den kom på DVD, for den er virkelig ikke værd at betale penge for at se.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.