Cookie- og Privatlivspolitik

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.08.2009
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
G.I. Joe: The Rise of Cobra
|

Action Force bliver til filmen 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'.

Stephen Sommers har instrueret et væld af kendte skuespillere i actionfilmen om en gruppe supersoldaters kamp mod den onde organisationen Cobra.

Fra den egyptiske ørken til dybt under polarindlandsisen bruger G.I. Joe elitestyrken det nyeste overvågningsudstyr og militære isenkram til at bekæmpe den korrupte våbenhandler Destro. Samtidig vokser truslen fra den mystiske Cobra-organisation, der bringer verden på kanten af kaos.

Filmen er baseret på legetøjet Action Force, der i 80erne gjorde figurerne Snake Eyes og Storm Shadow til helte i miniatureform. Førstnævnte spilles af Ray Park - Darth Maul fra 'Star Wars: Episode 1'.

'G.I. Joe: The Rise of Cobra' har også roller til Dennis Quaid, Sienna Miller, Marlon Wayans og Joseph Gordon-Levitt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1279 votes)
3.8
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er måske den mest drengerøvede af alle drengerøvsfilm (...) Hamrende kulørt og bimlende absurd er det, men ikke kedeligt." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "'G.I. Joe' er ikke Oscar-materiale. Og Dennis Quaid vil næppe prale med denne rolle, næste gang han småsnakker med De Niro. Men skidtet fungerer. Og da eksperterne stadig fastholder, at vi skal indtage en vis mængde skidt hvert år, hvorfor så ikke gøre det i biografen?" (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den latterlige ringe historie bringer os fra den egyptiske ørken til polarhavet, hvor en række sekunda-skuespillere iført latex og læder render rundt mellem en masse eksplosioner og enorme mængder computergrafik." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Under gennemsnittet for sin genre, men lige netop spiselig som sommerunderholdning, hvis man har brug for to timer uden et eneste forstyrrende tankestrejf." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... trods et hulemandsniveau hvad angår både plot, politik og livssyn, så formår 'G.I. Joe' at underholde fra start til slut. Tager man de intellektuelle briller af, lægger bekymringerne i garderoben og kobler sanseapparatet til, så venter et brag af en overraskende vellykket actionfilm." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mîst

Filmen er ren nostalgi for mig. Jeg havde GI Joe legetøj da jeg var lille og det var det bedste legetøj på markedet. Min ynglingsfigur den gang var Snake Eyes og det var fedt at han også var med i filmen. Jeg synes dog bedre om ham som legetøj heh

Rikke Nydam

Filmen er OK. Men når man har forventet meget af denne film, får man virkelig en skuffelse. man kan godt se den en gang. Men ikke flere gange.

simon

Har nok aldig set en dårliger film Jo denne film er godt lavet men det er også det den får dn ene stjerne for. Den her film er sku ikke lige min smag...

Mario

Gi Joe er en fed detaljeret action film . der sker ihverfald en masse ting hele tiden . :) . og jeg levede mig nærmest ind i filmen . .Jeg vil gi den 5 . fordi . sys den ik fortjener højere. da man godt ku blive lidt forvirret af den. :). . men super fed film .

Nickolai

Havde set traileren og synes umiddelbart ikke filmen så interessant ud, men når man nu alligevel har Telia abonnement og kan lave 2 billetter for éns pris, kunne man ligeså godt tage i biografen en tirsdag.

Skal da også skynde mig at sige, at jeg var underholdt.

Ikke fordi filmen er sjov eller på nogen måde god, men mere fordi manuskriptet var så dårligt og uopfindsomt, at man bare er nødt til at le lidt af producenterne.

Men inden vi tager det dårlige, vil jeg da lige skynde mig at tage den gode del:
Actionscenerne var sgu godt nok lavet, og der manglede da heller ikke på dem - problemet lå i alt andet.

Det dårlige:
Filmen har ikke nogen form for reel handling eller dybere intelligens bag den, hvilket er lidt ærgeligt da filmen lod til at have et enormt budget. Så I stedet for reel indhold, har skribenterne bag manuskriptet fyldt filmen med den ene dårlige oneline-joke efter den anden, og efter 100 minutter i selskab med disse stakkels skuespillere kan man næsten ikke lade være med at hade dem.
Ydermere har de lavet deciderede bommerte i filmen, der er blandt andet en episode vi var nogle der skraldgrinede af på bagerste række af:
*ADVARSEL SPOILER*
GI Joes sidder i deres varebil og Ripcord har store problemer med at få sin dragt på, da han endelig får den på hopper han ud af varebilen, hvorefter han med det samme bliver kørt ned af en bil, som kommer bagfra (hvilket skulle være komisk). Bagefter drejer kammeraet og man får et glimt af hvad der er bag varebilen, og der er ingenting. Eller jo, der er en mur. Hvor kom denne bil fra?
Any case, dette var filmens højdepunkt.

Charlotte

til jeg blev tvunget ind og se den ;-)

Fireformers

sej nok men ikke bedst

Nanse

Jeg kan rigtig godt lide, at der var så meget gang i den! Også nyder jeg også at se på Channing Tatum;)

Mortenuser/630392

Tja, filmen står ihvertfald ikke til at opnå en Oscar. Aktionspækket film, med flotte animationer. Man keder sig ikke. Der sker noget hele tiden. Men hold da op en dårlig historie og dårlige skuespillerpræstationer. Og aaaaalt for mange dårlige forsøg på at være sjov. Er du en dreng på 11-12 år med hang til Spiderman og Fantastic Four, kan filmen gå an. Alle andre bør holde sig væk og evt. se den på DVD, hvis man absolut skal have en undskyldning for at undgå det huslige arbejde i 1½ time.

Thomas the vampire

Det er virkelig en god film og meget underholdende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.