Cookie- og Privatlivspolitik

Harry Potter og Halvblodsprinsen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.07.2009
| |
2 timer 33 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Harry Potter and the Half-Blood Prince
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I ’Harry Potter and the Half-Blood Prince’ (Harry Potter og Halvblodsprinsen) har Voldemort strammet sit greb om både Mugglerne og troldmandsverdenen. 

Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig, og Harry Potter har mistanke om, at faren ligger indenfor skolens mure. 

Dumbledore er dog mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig, og sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horace Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort.

'Harry Potter and the Half-Blood Prince', den sjette film i serien, solgte 597.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9646 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... har for meget karakter af at være »mellemstation« til at sætte dybe spor i hukommelsen, men er tilforladelig, sød og ganske underholdende." (Ann Lind Andersen) ()

 • Børsen

  "... uforløst og frustrerende. Alligevel kan man dårligt kalde 'Halvblodsprinsen' for en mislykket film. Den er blot ikke lige så forrygende vellykket, som mange af de andre film i serien." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "Den omhyggelige Potter-læser vil savne meget, men pyt, Yates sammendrager og koncentrerer på en effektiv måde, som også respekterer Rowlings roman." (Birgitte Grue) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hvis filmen som helhed ikke er rigtig helstøbt, stemmer den i hvert fald forventningerne til seriens finale ganske højt." (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Det er ikke så lidt imponerende, at Yates med ’Halvblodsprinsen’ har lavet den foreløbig bedste Harry Potter-film, simpelthen ved at lade universet og stilen modnes med personerne." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "... særdeles godt skåret. ... Dramatisk set udgør filmen et hængsel, der uden at skabe uro skal forlænge spændingen..." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camilla BK

Super super god film!
Jeg synes der er så mange ting man finder ud af, og især det med Voldemort's barndom er noget der gør filmen virkeligt spændende... endelig får man nogle ting af vide som giver mening i de andre film også!
Elsker de effekter der er når man ser tilbage på hans barndom og synes det adder et eller andet specielt at det er lavet på den måde.

Det er også her filmene begynder at blive mere og mere mørk og der bliver virkeligt lagt spænding op til de sidste film!

Mikkel

kan ikke sige så meget anden at jeg var skuffet og film den gang den blev vist og er stadig

Anonymuser/0

Bogen var fantastisk, og filmen lige saa. Der er ikke meget daarligt at sige om nogen af filmene i Harry Potter universet, andet end at i de nye har man til tider savnet det uskyldige og hyggelige Hogwarts der var foer Lord Voldemorts tilbage venden.

Maria Holmen

Det er ligesom her der rigtigt bliver lagt op til finalen, man kan mærke at enden er nær, og det giver filmen en nervepirrende følelse.

Emmauser/917805

Hvis man tænker på at bøgerne og filmene altid bliver anderledes, må jeg sige at de klare det godt i den her film. Den er fantastisk!
Fillmen lever så meget op til bogen, de ligner hinanden så utroligt meget.
Hvad man da ikke kan sige om Twilight Sagaen

Dude

Den er mesterlig

Jeff

This stuff’s not for kids anymore.

Wayne

Dumbledore dør! Kæmpe oplæg til afslutningen på serien.

Mia Lindholm

Jeg elsker alle Harry Potter film! Jeg syntes simpelthen de er så vildt godt lavet! Og sikke en fantasi! +++ her fra! Jeg syntes det er nogle af de bedste film der er blevet lavet, og det med trylleverden er bare et ekstra + da det gør det så spændende og uvirkeligt at man bare venter på der skal ske noget nyt, da alt kan se i sådan en verden! :-D

Natashauser/650549

Jeg elskede den og gør det stadig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.