Cookie- og Privatlivspolitik
Christian Bale siger farvel til Batman

Christian Bale siger farvel til Batman

'The Dark Knight Rises' bliver skuespillerens sidste Batman-film

Stem op!
3
Stem ned!
-11
(reset)

I teaseren til Christopher Nolans tredje Batman-film, 'The Dark Knight Rises', sluttes der af med ordene: Den episke afslutning på legenden om Nattens Ridder.

Dermed lægges der ikke op til flere Batman-film fra Nolans hånd, men nu bekræfter selveste Bruce Wayne, alias Christian Bale, at han er færdig med at spille Batman efter den tredje film.

Som Bale selv siger til The Philippine Daily Inquirer:

"Jeg afsluttede optagelserne for et par dage siden, så det bliver sidste gang, jeg tager den kappe af."

Selvom Bale og Nolan er færdige med Batman, går der rygter om igen at genstarte superhelten i et mindre realistisk version, der passer til den kommende Superman-film Man of Steel. Og i sidste ende lade de to superhelte mødes i en Justice League-film.

Men alt det er ret ubekræftet, og som Ryan Reynolds fortalte kino.dk i forbindelse med premieren på Green Lantern, har han intet hørt om Justice League, hvor Green Lantern ellers bør have en rolle.

I første omgang kan man dog glæde sig til The Dark Knight Rises, der får premiere den 26. juli 2012.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolajuser/823410

Er Batman filmene ikk oss kun en triologi??

alexuser/27997

Omg det må bare ikke passe. endelig en fantastisk god skuespiller som spiller rollen, som spille Batman :(. Det ville være synd at han ikke gider mere. øv øv øv.

men ser godt nok meget frem til batman 3. Håber den topper 2'erne ;).

satisfythecrave

Det må have været hårdt for både Chris Nolan og Christian Bale, de to har været meget igennem sammen siden de lavede Batman Begins. Det passer mig fint at Chris har valgt at lave en triologi, det kan nemt blive for meget og jeg tror det får en til at sætte mere pris på de tre film der kommer til at være. Glæder mig extremt til TDKR og den må jo være ligeså fantastisk som de to andre :)

Drummer

Det vil være ærgeligt at sige farvel til den Batman, men det er nok også en god idé at stoppe, mens legen er god! Det har været 2 geniale film, og er ikke i tvivl om at den 3. også bliver fantastisk! Og så må vi se, hvad der sker, når rebooten kommer!

karsten

100% enig med det er godt at stoppe mens legen er god :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

10 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

13 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

22 timer siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

1 dag siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

2 dage siden

Aktive debatter