Cookie- og Privatlivspolitik

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.08.2005
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Arthur Dent har en rigtig dårlig dag. Hans hus skal rives ned og han opdager, at hans bedste ven er et rumvæsen. Og for at det ikke skal være løgn, sprænges Jorden inden for de næste par minutter i luften, da den (og vi) er i vejen for en ny intergalaktisk motorvej.

Hans eneste chance for at overleve er at få et lift med et forbipasserende rumskib og Arthur begiver sig ud på et eventyr, hvor intet er, hvad det giver sig ud for at være.

Han lærer, at et håndklæde er den mest nyttige ting i universet, han finder meningen med livet og han opdager, at alt hvad han behøver at vide, kan han finde svar på i en bestemt bog: ”The Hitchhikers Guide to the Galaxy.”

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Ok, sådan kan man også lave en film om verdens undergang. Det er vildt syret og ligner noget i retning af en Terry Gilliam version af Det 5. Element blandet med MiB. Forvent det uventede, og du får noget helt tredje. En dejlig skør sci-fi rejse, der heldigvis aldrig kammer over og bliver parodisk.

Nikolaj

Der er ikke meget seriøsitet over denne film! Der er til gengæld blevet brugt masser af energi på at lave et "surrealistisk univers", som ender ud i en omgang ganske underholdende sci-fi. Det virker som om at man bare ikke har kunnet stoppe igen med at finde på underlige karakterer, underlige verdener, underlige væsener og et hammer underligt plot. Filmen her tager ikke sig selv seriøst, men det er noget af det der gør den rigtig underholdende.

Frank

Dårlig film

Antaeus

Nu faldt jeg lige over den så den får en karakter med på vejen.
Jeg så den i biffen da den kom ud og kendte ikke noget til den på forhånd andet end at mange var ret glade for bogen.

Sci-fi er min foretrukne genre, men denne film er langt fra den sci-fi jeg finder god og er en virkelig dårlig film med usammenhængende handling og en humor som slet ikke bed på undertegnede.

Jeff

Not a horrible attempt at filming this book, but it’s not great.

Wayne

Hvorfor er der ikke flere der kender denne? Overskud og stor humor.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.