Cookie- og Privatlivspolitik

Sex, Løgn Og Video

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Sex, Lies And Videotapes
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'Sex, Lies, and Videotape' gav Steven Soderbergh sit store filmiske gennembrud. Ann og Johns ulykkelige ægteskab bliver kun mere kompliceret, da Johns gamle ven Graham dukker op på deres dørtrin.

Graham har en usædvanlig hobby: Han filmer kvinder, som fortæller ham om deres sexliv. Dette forbløffer og fascinerer både Ann og hendes lillesøster Cynthia, som har haft en længerevadende affære med John.

'Sex, Lies, and Videotape' vandt Den Gyldne Palme på Cannes festivalen i 1989, og blev desuden nomineret til både Oscar- og Golden Globe-priser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
4.5
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Stram lille sag om at der ofte ikke skal så meget til før verden krakalerer og man måske ikke helt er som man troede, håbede og forventede. James Spader dukker op og vender op og ned på to søstres liv ved at bruge videokameraet som skriftestol. Selvom det er lidt novellefilms agtigt lavet for få penge er det utroligt velspillet og virker så ægte og autentisk. Og når man kigger på Steven Soderbergh meritter de seneste år, så er og bliver dette hans bedste film. Back to basics, hvor det ikke var så smart og populært at lave indifilm, men til gengæld havde noget på hjerte og i spil.

Wayne

men så er jeg ikke kunstkender. Plottet er som i en dårlig pornofilm og lige så amatøragtigt filmet. Muligvis er det tilsigtet, men lad dem der holder af mærkelig socialrealisme, eller hvad det nu er, have den for sig selv.

Vsruser/9045

Kan altså ikke andet end at grine når jeg læser dit indlæg.

Wayne

Helt i orden - men uddyb lige. Så kan jeg måske lære noget.

Vsruser/9045

tror ikke at en der gav denne fantastiske film én stjerne, kan lære noget.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.