Cookie- og Privatlivspolitik

Little Fockers

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2010
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Little Fockers
|
'Little Fockers' er en ny komedie med Ben Stillers, Robert De Niro og Owen Wilson.

Det har taget Greg Focker 10 år, 2 børn og utallige misforståelser at komme ind i varmen hos sin mistroiske svigerfar Jack Byrnes. Og Jack får de værste forudanelser, da Greg kommer i pengenød og må tage et ekstra job for at holde kreditorerne fra døren.

Så da Gregs og hans kone Pams samlede familie – inklusive Pams kærlighedshungrende ekskæreste Kevin (Owen Wilson) — melder deres ankomst til tvillingernes fødselsdag, må Greg forsøge at overbevise sin skeptiske svigerfar om, at han stadig har bukserne på.

'Little Fockers' er en fortsættelse til Meet the Parents og Meet the Fockers.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (194 votes)
4.6
2.2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er færre platheder og lidt mere familiedrama i 'Little Fockers', men selv om det klæder filmen, virker konceptet træt. Vittighederne er slidte, og især de Niro minder om en parodi på sig selv - med tilhørende grimasser" (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Desværre har manuskriptforfatterne ikke forsynet nogen af de veloplagte skuespillere med tilstrækkelig materiale. Og når tomrummet, der bliver efterladt af de manglende vittigheder, udfyldes af pinligheder, er der ikke så meget at grine af." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "'Little Fockers' er et af de samlebåndsprodukter fra Hollywood, der udelukkende er lavet for at malke de allersidste kroner ud af succesen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Dette er en treer. Etteren kom i 2000. Den har jeg ikke set, men toeren fra 2004 'Meet the Parents' har jeg set, og den er lige så åndssvag som treeren." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "... selv om De Niros komiske talent aldrig vil nå hans dramatiske til sokkeholderne, så er der heldigvis krudt nok i rematchen De Niro versus Stiller til at gøre 'Little Fockers' til et hyggeligt gensyn, der snildt er mere kærligt end enerverende." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hyggelig fortsættelse og herlig gensyn med familien Focker og Byrnes. Ikke vanvittig morsom, men bedre end de fleste ligegyldige komedier.

Wayne

Og når man tænker på at det er en 3'er - så blev jeg ærlig talt positivt overrasket, da jeg endelig fik den set. Ja - vel er det ikke noget vi har set før - og historien med Greck Focker og hans svigerfar, der lever i hver sin verden og hvor der hele tiden kommer bump i vejen - den bliver endnu en gang gentaget her. Men Stiller og De Niro gør det bare igen, hiver masser af smil hjem.

 user/922805

tja ikke meget at sige sjov det er det vigtigste ?
I like!

Michael

Fuldt ud på højde på 1eren og 2eren. Samspillet mellem de sædvanlige personer fungerer upåklageligt og når det bliver krydret med Jessica Alba er der ikke meget at udsætte på den film. Specielt scenen med slåskampen i the ball pit er genial.

aspargsenuser/121305

Bortset fra en scene er det af se dennde film spild af tid

Mathildeuser/531449

Jeg elskede etteren og toeren, menså burde det måske også være slut. Filmen er okay og jeg grinede da flere gange, men synes den er kørt for langt ud nu.

Anonymuser/0

Ja, det kunne ikke være andre, som kunne få mig til at grine. Ok historie, og der bliver selvfølgelig lagt op til nr. 4.

victoruser/898669

Jeg var virkelig skuffet! De to første film var meget sjove, men det var den her absolut ikke.

Jeg synes, at det er en samlebåndsproduceret Hollywood film med gamle jokes, som de har brugt før.
Jeg vil ikke anbefale den.

Blot min mening.

Fiona

Mega underholdene film! Kan helt klart anbefale den til folk der elsker et godt grin! :D

Melanie

Hahaahaha elsker The Fockers film de er bare for sjove og den her film er mindst lige så sjovt som de andre! :D hah

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.