Cookie- og Privatlivspolitik

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
14.08.2009
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
G.I. Joe: The Rise of Cobra
|

Action Force bliver til filmen 'G.I. Joe: The Rise of Cobra'.

Stephen Sommers har instrueret et væld af kendte skuespillere i actionfilmen om en gruppe supersoldaters kamp mod den onde organisationen Cobra.

Fra den egyptiske ørken til dybt under polarindlandsisen bruger G.I. Joe elitestyrken det nyeste overvågningsudstyr og militære isenkram til at bekæmpe den korrupte våbenhandler Destro. Samtidig vokser truslen fra den mystiske Cobra-organisation, der bringer verden på kanten af kaos.

Filmen er baseret på legetøjet Action Force, der i 80erne gjorde figurerne Snake Eyes og Storm Shadow til helte i miniatureform. Førstnævnte spilles af Ray Park - Darth Maul fra 'Star Wars: Episode 1'.

'G.I. Joe: The Rise of Cobra' har også roller til Dennis Quaid, Sienna Miller, Marlon Wayans og Joseph Gordon-Levitt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1279 votes)
3.8
2.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er måske den mest drengerøvede af alle drengerøvsfilm (...) Hamrende kulørt og bimlende absurd er det, men ikke kedeligt." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "'G.I. Joe' er ikke Oscar-materiale. Og Dennis Quaid vil næppe prale med denne rolle, næste gang han småsnakker med De Niro. Men skidtet fungerer. Og da eksperterne stadig fastholder, at vi skal indtage en vis mængde skidt hvert år, hvorfor så ikke gøre det i biografen?" (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Den latterlige ringe historie bringer os fra den egyptiske ørken til polarhavet, hvor en række sekunda-skuespillere iført latex og læder render rundt mellem en masse eksplosioner og enorme mængder computergrafik." (Henrik Queitsch) ()

 • Politiken

  "Under gennemsnittet for sin genre, men lige netop spiselig som sommerunderholdning, hvis man har brug for to timer uden et eneste forstyrrende tankestrejf." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... trods et hulemandsniveau hvad angår både plot, politik og livssyn, så formår 'G.I. Joe' at underholde fra start til slut. Tager man de intellektuelle briller af, lægger bekymringerne i garderoben og kobler sanseapparatet til, så venter et brag af en overraskende vellykket actionfilm." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas the vampire

Det er virkelig en god film og meget underholdende.

Birgitte

Så blev det en bif tur med sønnike og jeg overlevede. Lige en film for ham og jeg var nu også ganske godt underholdt i et hæsblæsende tempo :o)

Jeanette P.user/268843

Virkelig fed film.

Sanne

Min søn og hans venner var inde og se den og syntes at den var herrer dårlig...

MarkusStepH

Hvis du er til fed action med en god historie så er denne film noget for dig,

Det er ikke ren action, men det dominerer, Den scene i Frankrig er en af de fede action scener jeg har set i hele mit liv, er helt vild med denne film
Det er sjældent jeg giver nogen film 6 stjerner

Henrikuser/298874

Fed film, plot dog grinagtigt, samt virkelig cheasy one-liners: "im gonna kill you with this knife". men skide fede effecter, og action for alle pengene!

Asbjørn

G.I Joe havde et kæmpe budget og det forbløffer mig utroligt at man ikke kan lave en bedre film... Filmen er noget rent makværk, skuespillet er kun b film værdigt, og selvom budgetet var så stort, har man stadig kun formået at skabe animationer som sikkert havde været gode for 5 år siden, men i 2009 er det simpelthen så ringe lavet... For at være en god action film skal filmen ikke bare oversmadres med scener med eksplosioner og folk som bliver skudt, der skal altså også være noget struktur og det er noget som G.I Joe i den grad mangler.. Jeg har aldrig kede mig så meget som i GI.Joe også selvom der i store dele af filmen bliver skudt og bombet... For satan en ringe film!!

Film Nørden

Gi Joe er en rigtig tømmermands film altså en film med masser af action men meget lidt historie så man ikke rigtigt behøver at følge så meget med i handlingen.

mathias

det er den bedste film jeg har set længe

Mathias Clausen

Har aldrig set nogensinde set noget der var værre.
Den har gode nok special effects, men det er også det.
Så hvis nogen vil ind og se verdens dårligste film så bare gør det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.