/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Winnie og Karina - The Movie

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
07.08.2009
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Winnie og Karina - The Movie
|

I 'Winnie og Karina' har den kristne TV-kanal HKKs dynamiske bestyrelsesformand brug for en kompensationscheck fra det offentlige for at resocialisere et par kriminelle.

Fængselsinspektøren i Vestre Fængsel har brug for ro og orden og DR2-journalisten Julie har brug for to prøveløsladte kvinder til sit tema-lørdag projekt.

Alle pile peger på kaosbomberne Winnie og Karina, der lider af den vildfarelse, at de får 1 million hver for at møde på resocialiserende arbejde på HKK.

Winnie og Karina bliver receptionister fra helvede på TV-stationen, mens de i fritiden sysler med planer om indbrud i Bullers pølsevogn, der angiveligt gemmer på to millioner kroner.

Stand-up komikerne Christina Sederqvist og Linda P spiller titelrollerne i 'Winnie og Karina', der bygger på et satire-program på DR2.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1278 votes)
4.2
2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... man [får] en stærk mistanke om, at det er for at spinde guld på to komikeres popularitet. En så kommerciel tankegang er der ikke noget galt med, hvis altså filmen havde bragt noget andet og mere til torvs. Men det hele virker så forarmende pointeløst og sjusket..." (Ann Lind Andersen) ()

 • BT

  "Deres uhæmmede mundhuggeri og totale mangel på selverkendelse er glimtvis overrumplende. Men det meste af filmen er klam og triviel.Deres uhæmmede mundhuggeri og totale mangel på selverkendelse er glimtvis overrumplende. Men det meste af filmen er klam og triviel." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... grundlæggende sjusket og ustruktureret." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... ligner mest af alt en billig tv-film (det billige passer dog i overmål godt til karaktererne) og virker som et udvidet afsnit af deres tv-satire. ... Forudsigeligheden er stor. Men er det så i det mindste ikke morsomt? Det er i hvert fald plat, og de to ophavskvinder udforsker de politisk korrekte grænser og sætter fokus på normalitetens grænser på en måde, der kan være prisværdig." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Det er da meget skægt en gang eller to, men den sproglige grimhed bliver trættende i længden." (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Weekendavisen

  "Kendt fra tv. Dét synes at være salgsargumentet for denne film, som ret beset er et lille stykke fjernsyns-satire, der er blevet strukket ud til 1 time og 15 minutters længde af instruktør Søren Fauli." (Nikolaj M. Lassen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
simon

Havde set frem til denne film men kan sku ikke lige se det sjove i at to piger går rundt og siger ting der ingen mening gir

Line

Jeg synes at den var rigtig sjov, jeg synes bare ikke rigtig at den havde nogen handling.

Daniel

Jeg må sige jeg var underholdt..

Kan godt se folk nemt kunne blive skuffet, men må sige jeg ikke blev det.

grinede en del, og kunne høre resten af salen gjorde lige så.

Palleuser/686650

Det er squ ikke en film for børn

Lene

God men langtrukken .. Ville ikke se den igen

sophieuser/916145

den er ligge så god som serierne hvis ikke bedre. kan kun andbefales.
jeg havde helt ondt i maven da jeg kom ud fra biografen så meget havde vi grinet top onderholdning.

Cille

Det er en super god film. Der er bare så meget sjov over den. Handlingen er måske lidt plat men det er de fleste Winnie og Karina serier også:) Jeg havde læst at det var en skuffelse men jeg blev meget overrasket at jeg kunne grine så meget af den film:)

Pernille Muser/618755

Det va virkelig en genial film :) kan kun anbefales at se :)

Michaeluser/600930

OPRÅB! Det er da hidtil nok den dårligste film jeg nogensinde har set! Hvordan kan biograferne nogensinde få sig selv til, at vise sådan en omgang bræk.... Hold da helt op, hvor var jeg skuffet over den film. Jeg grinte ikke én gang!
Lad for guds skyld være med at se denne . . . . . film. Det er da nok Danmarks værste, dårligste og mest amatørproduceret film til nogensinde.

Carina

Elsker Winnie og Karina, men den der film var godt nok skuffende !!!!!!!!! man fik sig nogle billige grin men ikke en biograftur værdig...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.