Cookie- og Privatlivspolitik
Nej tak til 'Hobbitten' (opdateret)

Nej tak til 'Hobbitten' (opdateret)

Rollen som Bilbo Baggins afvist, men måske alligevel ikke

Stem op!
5
Stem ned!
-1
(reset)
Opdateret: If. MGM  vil man forsøge at flytte optagelserne, så de passer med Martin Freemans kalender. Skuespilleren kandiderer med andre ord stadig til rollen som Bilbo Baggins i historien om opdagelsen af den der ring... 

Hobbitten, der i disse dage befinder sig i limbo mellem en manglende instruktør, et manglende cast og et manglende økonomisk grundlag, ser ud til at nærme sig sit fodfæste.

Producenten Peter ”Ringenes Herre” Jackson er nemlig eftersigende i fuld gang med at caste skuespillerne til det episke værk.

Endnu er ingen navne offentliggjorte, men if. The Sun har en engelsk skuespiller netop takket pænt nej tak til at spille den bærende rolle som Bilbo Baggins.

Martin Freeman hedder han, og de fleste kender ham fra The Hichhikers Guide to the Galaxy (2005) og Hot Fuzz (2007).

Ifølge The Sun måtte Freeman beklageligt afstå pga. kontrakt-forbindelser med en tv-serie.

Hvis alt går vel, er premieredatoen for ’Hobbitten’ stadig planlagt til efteråret 2012.


Filmcompagniet
Martin Freeman sagde nej tak til Peter Jackson.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laurauser/906212

Okay for det første KINO !! Det er ikke der Marin Freeman er mest kendt !!! Martin er siden han fik rollen som John Watson i BBC Sherlock nok mest kendt derfra da han vandt en BAFTA for første sæson .. før det er han mest kendt fra The Office og Love Actually !

For det andet vil jeg bare sige jeg er utrolig glad for at de fik hans optagelser på hobbitten til at passe sammen med Sherlock, for han er virkelig den perfekte Bilbo ! :) Bliver helt vildt godt!! Glæder mig til verden opdager ham og ser hvor fantasktisk en skuespiller han er :D

Pelshatten - Farhad

Først til 2012!! Man står bare og venter på at Hobbitten skal udkomme i biograferne, men så kommer den først i 2012! Det var meningen at del 1 skulle komme i dette år! og næste del i 2011! Det er alt for ringe! De skal bare hyre P Jackson og have de samme skuespillere fra LOTR! de økonomiske problemer ka jgég godt forstå, men så må de vel bare tilføje noget ekstra i budgettet, når det nu er en film som mange fans venter på!!

FIlmgnu

Man takker ikke nej til en bærende rolle i en film med så meget potentiale... Desuden rammer udseendet plet, ærgeligt er det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

3 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

5 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

5 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

5 dage siden

Aktive debatter