Cookie- og Privatlivspolitik

Get Smart

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
29.08.2008
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Get Smart
|
I 'Get Smart' bliver den tophemmelige identitet på agenterne fra det amerikanske spionagentur Control kompromitteret. Chefen (Alan Arkin) har derfor intet andet valg end at forfremme den over-ivrige analytiker Maxwell Smart (Steve Carell), der længe har ønsket at blive en rigtig agent…

Smart bliver sat sammen med den eneste agent, hvis identitet ikke er blevet røbet, den overskønne, men superfarlige Agent 99 (Anne Hathaway). Deres første mission bliver intet mindre end at redde verden fra et ondt forbrydersyndikat. Metoderne er uortodokse og hylende morsomme.

'Get Smart' er en filmatisering af Mel Brooks serie fra 1965. Filmen er instrueret af Peter Segal, der også gav os komedien 'Anger Management' i 2003.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (411 votes)
3.9
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    Instruktør Peter Segal mikser behændigt fysiske gags og vittige replikker i sit humoristiske spin på spionfilmen (Nicolaj Schultz). ()

  • Ekstra Bladet

    Jokesne strøs ujævnt over den haltende historie, og tempoet er ikke helt højt nok til, at dette bliver den lårklaskende komedie, den gerne vil være (Nanna Frank Rasmussen). ()

  • Jyllands-Posten

    Segal har en tydelig fornemmelse for actionkomedier, og i den genre er ”Get Smart” absolut i den bedste ende af skalaen (Katrine Sommer Boysen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
The Other Account

Endeligt en film, der tør blande de to mest vanskelige genre, man kunne tænke sig at kombinere til en spillefilm. Og på det punkt, lykkedes ’Get Smart’, for den er sjov, og så er det også et helt rigtigt bud på en spion film, tilsat humor og action, til at løfte underholdningen! Men hvorfor er ’Get Smart’ så ikke bedre, end okay? Tja, det skyldes nok diverse skavanker der opstår her og der, filmens mislykkede brug på at viderearbejde med klicheerne, og fordi den i sidste ende mere er et blandingsprodukt end en ægte vare. Men et ganske lovende persongalleri, må tilstås, takket være en troværdig duo mellem Steve Carrell (der nok også er det perfekte navn at tage i brug, når det gælder film med genren: Komedie) og Anne Hathaway (der er god til næsten alle roller i alle slags genre)! Men samtidigt humper tempoet gevaldigt. Hvilket medføre at handlingen kan komme til at halte gevaldigt. Det ødelægger dog (og heldigvis) ikke jokes, der udløses på ganske fin timing! Tja, faktisk nydes ’Get Smart’ bedst instinktivt. Med hjernen på automatpilot og hjertet i dvaletilstand. Med forventninger på lav blus og fintfølende smagsdommeri forvist til skammekrogen. Men det medføre dog, at filmen i helhed bliver en ganske gæv oplevelse. Men den kan fint tages i brug, hvis man og vennerne har brug for nødvendig tidsspilde, en langsommelig aften!

Frank

Okay film

Jeff

A silly nonsense of a movie, but I laughed a bit.

Wayne

I stil med Johnny English, dog knapt så fjollet.

Sørineuser/886879

Der er ikke så meget at sige. Det er meget "falde på halen" humor og hvis man er til den slags skal den da ses :)

Nadineuser/13852

wannabe mr. gadget... men det gik da... næsten... den fungere fint som en gadget film... klumpe dumpe med den pæne pige som nu er babe i stedet for lille 12 årige Jenny... familie hygge.. men ikke mere end det.

MarkusStepH

Rigtig sjov film, elsker "Action-humor" Jeg var rigtig godt underholdt i denne film, det kan sagtens være en familiefilm. Skuespillene er perfekte i deres roller. Kan virkelig anbefale filmen.

laurauser/467805

filmen var ret go..jeg fik grineflip ret mange gange men der hvor jeg grinte mest, var sikkert der hvor han er inde i fly toilettet, og fyrer alle de der små p¨
æile af, det var seri'øst sjovt...
den kunne godt ha' lidt mere spænding i den (T_T)

Andreas

Get smart er super sjov, og skal ses! Så er det sagt, nu kan vi komme til pointen. Steve Carell give filmen al sin charme, og levere et af sine hidtils bedste resultater. En amerikansk komedie kan ikke laves meget bedre.

Camillauser/15171

Get smart er den mest komiske spionfilm jeg har set til dato; den slår endda den virkelig idiotiske Johnny English", hvor man flere gange er flad af grin. Det er ikke den bedste film jeg har set, så den får ikke 6 stjerner, men 4 skal den ha' fordi den får mig til at grine. Jeg har set den film efterhånden et par gange nu, og jeg griner de samme steder hver gang. Klasse film, virkelig værd at se, hvis man er vild med komedier og samtidig også action, det har denne film nemlig også en del af.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.