Cookie- og Privatlivspolitik

Groundhog Day (1993)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| | |
Groundhog Day
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning, Særvisning - CIN
|
I ´En ny dag truer´ vågner den arrogante og kyniske tv-vejrmand Phil op i en flække i Pennsylvania. Låst fast i tid og rum er Phil dømt til at gentage den samme trivielle dag igen og igen, indtil han har gjort sig fortjent til en skøn kvindes kærlighed – en god motivationsfaktor, når hun spilles af Andie MacDowell.

Bill Murray spiller frydefuldt frækt, som om alt rager ham en høstblomst, og kan, som ingen anden, gøre gennemført upålidelighed komisk med en indre gnist af noget uforudsigeligt og ustyrligt,´ skrev Morten Piil i sin anmeldelse af filmen, som blev en kæmpe publikumssucces.´
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
4.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Hvad ville du gøre, hvis du var fanget det samme sted, hver dag var præcis den samme, og intet af hvad du gjorde betød noget? Bill Murray spiller den usympatiske vejrmand med storhedsvanvid – Phil. Og selvom dagene ikke ændres, og tiden ikke går fremad, så går Phil igennem en meget stor og tidskrævende udvikling, som i sig selv adskiller den ene dag fra den anden.

En meget tankevækkende og ikke mindst morsom film hvilket gjorde, at den var underholdende fra start til slut. Jeg elsker personligt film, der leger med tiden i samarbejde med komikken. Skuespillet i filmen sidder lige i skabet, men især Bill Murrays rolle som den usympatiske, dog morsomme vejrmand påminder os om filmens store succes i 90’erne. Alt i alt kan jeg ikke andet end anbefale denne romantiske komedie, der helt sikkert også vil bringe mange grin og tanker frem i dig.

”Groundhog day” er en film, som skal ses og genses…

GiwizZeni

Elsker også 'Groundhog Day', en meget anderledes rom-com, ja i virkeligheden en alternativ tidsrejsefilm.
Kan du se hvorfor mange kaldte 'Edge of Tomorrow' for 'Groundhog Day' vs. 'Independence Day'?

Katja

For jeg tror helt bestemt han er mindst lige så sjov i virkeligheden, som han er på film!

Den her film har ret mange lag, men er slet ikke svær at følge med i!

Maria

Jeg synes filmen er ganske sjov, og at Murray spiller sin karakter godt, i takt med at dagen starter forfra for Gud ved hvilken dag mod slutningen.

Sød komedie! Må snart få genset den. :)

Frank

Okay film

S. Rico

har efter min mening aldrig været rigtig sjov. I hans senere karriere tog han hul på mere seriøse roller, hvilket passer ham bedre, da han er en mester i at underspille pga. hans udtryksfulde ansigt. Jeg kan nu godt lide ham i denne film. Måske fordi den involverer tidsrejser på en ret speciel måde. Det er dog primært en romantisk komedie og en fin en af slagsen.

Wayne

Bill Murrays bedste komedie. Hvad skete der hvis du kunne gøre det hele om? Hvad ville du ændre, og gøre bedre? I denne film sættes det virkelig på spidsen, da hovedpersonen oplever den samme dag igen, og igen, og igen..... Hvis du endnu ikke har set den, så gør det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.