Cookie- og Privatlivspolitik

Batman & Robin (1997)

|
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batman & Robin
|

I 'Batman & Robin' kaster den kappeklædte forkæmper for lov og orden sin skygge over Gotham City. Denne gang med Robin ved sin side.

Sammen skal de forsøge at bekæmpe Mr. Freeze og Poison Ivy, der har planer om at forfryse hele Gotham City.

'Batman & Robin' er instrueret af Joel Schumacher og fortsætter i samme univers som Batman Forever. Chris O'Donnell vender tilbage til rollen som Batman, men Val Kilmer erstattes af George Clooney som Batman.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
2.1
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Jeg var ret vild med denne film tilbage i 90’erne. Det er som sådan ikke en god film. Men der er bare så mange sjove karakterer med, at det er vildt underholdende.

Wayne

Parodi på en Batman film, men alligevel sjov at se. Meget farvestrålende. Arnold og Clooney i deres måske dårligste roller, nogensinde.

Wayne

Blev instrueret af Joel Schumacher, som også lavede den næsten godkendte Batman Forever - som egentlig fortsatte stilen fra de første to Burton/Batman ganske godt. Det var årsagen til at han fik mere frie tøjler - og gik helt amok i neon, latex og fjogede replikker.

Dog skal man tænke på at han også spejlede serien i Batman: The Movie, fra 1966 (med Adam West) - som også kørte som tv-serie. I den er tonen, langt mere komisk - som man også kunne se det i nogle af de oprindelige tegneserier.

Burton var uden tvivl inspireret af Neal Adams, som var en af dem som for alvor gjorde serien mere mørk og dyster i starten af 70'erne - og derfor var det et tilbageslag at Schumacher gik den komiske vej.

Det har heller aldrig været en hemmelighed at Schumacher er bøsse - og det er uden tvivl også med til at give især Batman & Robin et temmeligt lyserødt skær af ekstravagnaza.

Camilla

Denne film er gammel, men jeg skriver denne anmeldelse for at advare nye batman fans, som har set Christopher Nolans versioner, og måse kunne få lyst til at se de andre. UNDGÅ FOR ALT I VERDEN DENNE FILM! Dette er en af de 2 film i hele mit liv (og jeg har set mange), som gav mig hovedpine. Det er ikke for sjov at George Clooney, som her spiller Batman, har sagt i et interview, at han og Joel Schumacher ødelagde Batman franchisen.
Hele Gotham City er blevet reduceret til en neon-by, man kan flyve på metal, Batmandragten har nipples, Batman har sit eget kreditkort, man behøver ikke træning for at kunne cirkelspark og anden kampsportsteknik og lad os ikke glemme notoriske citater som:
"I hate to disappoint you but my rubber lips are immune to your charms." og "Ice to see you". Den er ikke engang så dårlig, at den er sjov, den er helt igennem forfærdelig! Undgå den som pesten!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.