Cookie- og Privatlivspolitik

Flags of Our Fathers

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
01.12.2006
| |
2 timer 12 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Flags of Our Fathers
|

Februar 1945. Selv om sejren i Europa er tæt på, fortsætter krigen i Stillehavet. Ét af de mest blodige slag i krigen blev kampen om øen Iwo Jima, der kulminerede i det der for eftertiden blev det mest kendte krigsbillede i historien: Fem marinesoldater og en sygepasser, der sammen hjælpes ad med at hejse det amerikanske flag på Mount Suribachi.

Det inspirerende foto blev et symbol på sejr for nationen, og de seks amerikanske mænd blev med det samme helte. Nogle af dem døde hurtigt efter flaget blev hejst, og nåede dermed aldrig at opfatte, at de var blevet udødeliggjorte af billedet. Men ingen af de overlevende mænd, der rejste flaget, var interesserede i at blive symboler eller helte.

De ville bare kæmpe sammen med deres kammerater – de soldater, der kæmpede og døde uden fanfare eller hæder.

Clint Eastwood har instrueret endnu et mesterværk, og Paul "Crash" Haggis har skrevet manuskriptet baseret på romanen af James Bradley og Ron Powers.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
2.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Et rigtig øv film, når man tænker på at den anden han lave (Japan) er meget bedre , den her kommer ikke helt igang den bliver for lang osv desværre .

Frank

Dårlig film

Jeff

Not Eastwood at his best, but still very good.

S. Rico

Det er næsten ikke til at bære at se på. Jeg kan da godt se pointen med at følge "heltenes" forskellige skæbner. Men set med en danskers øjne er det noget bras. Clinten formår dog at holde skinnet på næsen og sniger sig op på 2 stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.