Cookie- og Privatlivspolitik
Årets hidtil største film på to uger

Årets hidtil største film på to uger

'Hvidstengruppen' fortsætter med at imponere

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Det tog blot to uger for den danske modstandsfilm 'Hvidstengruppen', at blive årets hidtil mest sete film i de danske biografer.

'Hvidstengruppen' har siden premieren den 1. marts solgt ikke færre end 294.812 billetter, og filmen overgår dermed den hidtidige etter, Min søsters børn alene hjemme, der indtil videre har hevet mere end 277.000 danskere i biografen.

"Der er håb for dansk film, når en film, der er et stærkt drama, og som ikke er i Biografklub Danmark, kan blive så stor en succes. Det er ikke set før." siger Regner Grasten, filmens producent.

Resultaterne er da også særdeles imponerende if. Søren Søndergaard, der er chefredaktør her på kino.dk:

"En film som 'Hvidstengruppen' ville selvsagt - med sin historiske forankring i den nyere Danmarkshistorie - finde sit publikum, men at den tilsyneladende formår at række så meget udover bestemte målgrupper, er en enorm positiv overraskelse for modstandsdramaet og dansk film i det hele taget."


Hvidstengruppen er selvfølgelig stadig aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Shandrill

Ingen tvivl om Hvidsteds gruppen er en rigtig god film, men at udråbe den til året største allerede i marts, er nok lige tidligeligt nok.

RasmusHeby

De har da ret i det de skriver? - De skriver ikke andet end at det er den film, der i år har solgt flest billeter, hvilket gør den til årets HIDTIDIGE største film.

Det betyder jo bare at det er den største film indtil videre.

Venlig Hilsen
Rasmus Heby

Ernauser/221664

Hvidstengruppen er også en helt fantastisk film og en fantastisk debut som instruktør for Anne Grethe Bjarup Riis. Jeg glæder mig meget til at se mere fra hendes hånd. Det var også dejligt at se, at Bodil Jørgensen også mestrer stærke kvindeskikkelser til fuldkommenhed.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

21 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter