Cookie- og Privatlivspolitik

Two Weeks Notice

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.02.2003
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Two Weeks Notice
|

Millionæren George Wade ejer det succesrige firma Wade Corporation.
Bag enhver stor mand står som bekendt en kvinde – og for Georges vedkommende er det den dygtige advokat Lucy Kelson der foruden at være utrolig intelligent også er temmelig stresset, har mavesår og sjældent får en hel nats søvn.
Men det er ikke så meget jobbet, Lucy er ved at være godt træt af. Det er George, der behandler hende, som han ville behandle en barnepige. Efter fem år, hvor Lucy har klaret alt fra at binde hans slipseknuder til at bringe orden i hans skilsmisse, har hun fået nok og siger op.
Lucy gør dog George den tjeneste at finde sin afløser: Den smukke, unge og meget ambitiøse June der bliver mere end professionelt interesseret i sin flotte, rige chef.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (16 votes)
3.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Two Weeks Notice er en romantisk komedie efter den oldgamle opskrift. Hugh Grants rigmand karakter (Wade) og Sandra Bullocks advokat karakter (Lucy) bringes modvilligt sammen. Lucy kan selvfølgelig slet ikke døje Wade til at starte med, fordi han står for alt det, som hun kæmper imod. Men selvfølgelig ændres det efterhånden, som de tilbringer mere tid sammen.

Der er bare (mindst) to problemer med filmen. For det første er der ikke den mindste smule kemi at spore mellem de to hovedpersoner. Og for det andet er Hugh Grant fejlcastet til denne rolle. Jeg tror simpelt hen ikke på hans karakter og på romancen mellem dem. Filmen lever primært på Sandra Bullocks komiske og charmerende talent.

Wayne

Grant er god som til at spille den overlegne chef, der tror han har styr på det hele, men ikke kan klare sig uden hjælp. Men ikke en film man husker i længere tid.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter