Cookie- og Privatlivspolitik

Men In Black II

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.07.2002
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Men In Black II
|

Fire år er gået, siden vore venner Jay og Kay forhindrede en katastrofe at kosmiske dimensioner og mens Kay har fundet fred med et trygt job i det civile liv, bakser Jay videre med aliens i alle afskygninger under det velfunderede, men særdeles uofficielle Men In Black-kontor, der regulerer al alienliv på jorden.

Jay kommer på sporet af en djævelsk plan udtænkt af det onde kylotiske monster Serleena, der forklæder sig som forførende lingeriemodel. Desværre når han ikke at forhindre hende i at tage hele MIB-bygningen som gidsler, og Jay har kun ét sted at søge assistance, hos Kay.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BT

Skuffende og plat opfølger, hvor instruktøren må være blevet neuralyzed efter hans ikoniske etter...

Nikolaj

Selvom denne to'er ikke rigtig kommer med et voldsomt anderledes plot, så holder den ca. det samme niveau fra sin forgænger. Den leverer stadig en masse gode grin og udvider det spændende "Men in black"-univers... Og så synes jeg bare at, Frank the pug er en genial karakter!

CINEMANDRUP

En toer i en franchise har det for det meste med at stinke ret så meget, da det føles som status quo fornemmelse og desværre synker Men In Black 2 ned i et stort sort hul.

Den kommer ikke i nærheden af etteren. Heldigvis er det de samme skuespillere - Will Smith og Tomme Lee Jones - der atter iklæder sig sort, men det redder ikke filmen fra dårlig historie, dårlige effekter - fremfor etteren der havde overbevisende effekter - og generelt ikke føles så underholdende og medrivende som første film.

En anden ting som desværre trak ned i min optik var optræden fra Johnny Knoxville som en "seriøs" skuespiller i en spillefilm. Johnny Knoxville skal holde sig til det han gør godt - slapstick humor og falden på halen komedier.

Filmen virker ikke gennemtænkt og virker som et hurtigt projekt der skulle iværksættes i kølvandet på etterens succes. Den når slet ikke samme niveau eller spændingsfelt og var en skuffelse. Jeg havde håbet på meget mere og de stjerner jeg vil give er for de to hovedskuespillere: Will Smith og Tommy Lee Jones, som giver hvad de kan ud fra det de har at arbejde med.

Håber at de kommer op af det sorte hul i nr. 3 i rækken.

Frank

Okay film

Wayne

og ringe 2'er. Man kan kun håbe at den 3 bliver bedre.

Kian

:;

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.