Cookie- og Privatlivspolitik

Madagascar 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
21.11.2008
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Madagascar: Escape 2 Africa
|

I 'Madagascar 2' er hele holdet fra første film tilbage - med dansk tale!

Glæd dig til at møde alle de kære figurer igen når løven Alex, zebraen Marty, giraffen Melman, flodhesten Gloria, kong Julien og pingvinerne er tilbage.

Vores New York venner, som er strandet på Madagaskars fjerne kyst, har fundet på en plan, der er så vanvittig, at den måske kan lykkes. Med militær præcision har pingvinerne repareret et gammelt fly, sådan da.

Da det endelige lykkes dem at få flyet lettet fra jorden, er de kun i luften længe nok til at dratte ned et endnu mere vildt sted - Afrikas store vidder – hvor vores zoo-opvoksede mandskab for første gang møder deres egne artsfæller.

Samtidig med at de genopdager deres rødder, må de også hurtigt erkende, at der er store forskelle på asfaltjunglen og Afrikas vilde natur.

Men på trods af glemte slægtninge, romantiske forviklinger og udspekulerede storvildtsjægere, virker Afrika til at være et ganske fint sted at slå sig ned… men er det bedre end hjemme i Central Park?

'Madagascar 2' er instrueret af Eric Darnell og Tom McGrath, som også instruerede den første.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1442 votes)
4.3
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  ... er så bange for at være kedelig, at den er blevet hysterisk behagesyg. (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Ekstra Bladet

  ... [fungerer] som sådan glimrende på sine egne beskedne præmisser, som er at levere en omgang harmløs underholdning... (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  Tonen er energisk og munter, og billederne har en vellykket blanding af naturalisme i landskabets dæmpede farver og karikatur i skildringen af figurerne. ... Desværre havner historien i de sædvanlige stereotyper ... og mister den energi, den kommer fra start med. (Sophie Engberg Sonne) ()

 • Politiken

  ... enkeltscenerne afvikles så rapt, og historien er så hårdt pumpet med sideplots, at man ikke havde kunnet nå at sætte vand over, hvis det havde været på tv. (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Lidt pudsigt at filmene hedder ”Madagascar”. I 1’eren går der rimelig lang tid, før de rent faktisk ankommer til Madagascar, og man ser næsten ikke andet af øen end en strand. I 2’eren er det endnu ”værre”, eftersom stort set hele handlingen foregår på det afrikanske kontinent. Hmm...!

Man får som i 1’eren en masse up-tempo action og speed-talking af Alex, Gloria, Marty og Melman. Der er heldigvis gjort mere plads til bipersonerne (øh, jeg mener bidyrene) i denne 2'er. Især kan jeg godt lide Gloria (flodhesten), som forelsker sig i den svulmende Moto Moto (som Will.I.Am lægger stemme til). Hovedplottet er ikke så interessant, men de små historier omkring de andre dyr er søde og sjove.

Jacob

Historien er ikke helt så vellykket, og man savner den ellers fremragende standard fra det hæderkronede studie. Heldigvis hjælpes filmen på vej af nogen elskede venner, hvor man ikke kan lade være med at trække på smilebåndet.

Wayne

end elske dem. Men nogen stor film er det bestemt ikke og animationen er på det jævne. Humoren trækker dog op.

 niceuser/446455

vi elsker alex , marty , gloria og melman det er en dejlig film har også set den første af dem

ChristinaMLL

den er bare vildt god! :)

-anbefale, anbefale xD

Loneuser/514764

Super film at se med børnene

 Mette Breinholt

synes at det er en sød. film. og den er børne venlig

Marie

Den er ikke ligeså sjov som den første film. :/

Christinauser/154892

Jeg havde min datter med ind og se filmen. Vi var begge godt underholdt

Fbarbesuser/244560

Jeg elsker de Pingviner. De er jo sindsyge

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.