Cookie- og Privatlivspolitik

Knowing

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.04.2009
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Knowing
|
I 'Knowing' fejrer en folkeskole sit jubilæum, og 50 år gamle børnetegningerne findes frem fra en nedgravet tidskapsel. Ét mystisk papir skiller sig ud... Det indeholder kun række på række af tilsyneladende tilfældige tal.

Professor John Koestler (Nicolas Cage) ser en gruopvækkende sammenhæng mellem tallene: dato, sted og dødstal for alle større katastrofer siden tegningen blev lavet.

Tre af katastroferne er dog endnu ikke sket, og den sidste indebærer masseødelæggelse på verdensplan. Da myndighederne vender det døve øre til, må professoren selv kæmpe i kapløb med tiden for at forhindre den ukendte, men ultimativt ødelæggende katastrofe.

Med 'Knowing' er instruktøren Alex Proyas, der stod bag 'Dark City' og 'I, Robot', tilbage i science-fiction genren.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (934 votes)
3.7
2.3

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... kan man give køb på et meningsfyldt indhold er 'Knowing' i sine bedste øjeblikke en thriller." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... filmen knækker fuldstændigt et godt stykke inde." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... historien, der er for langtrukken, er glemt i samme øjeblik, den er forbi, skønt billedforløbet i sjældne øjeblikke har en vis mystificerende råstyrke." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "I hovedrollen har Nicolas Cage fået rodet sig ud i endnu en oppustet action-produktion, hvor hans lidt for veludviklede evne til at se bøvet ud, hver gang der er ufattelig stor fare på færde, bliver spændt til bristepunktet." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "... for mange ambitioner skygger for hinanden... 'Knowing' er nok en mislykket film, men uinteressant er den ikke." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katrine

Ok film, men den er ikke uundværlig og man når at kede sig lidt...

Frank

Dårlig film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

siden han deltager i hvad som helst. Ikke at denne er det værste han har medvirket i. Den lægger op til meget mere end den er og slutningen er papirstynd.

Jeff

Nicolas Cage’s penchant for terrible movies continues…

S. Rico

...men et ringe manuskript og en Cage på automatgear (det har man desværre efterhånden set alt for ofte) så løber filmen desværre ud i sandet.

Fbarbesuser/244560

Mærkelig måde at fortælle om Gud og Adam og Eva

kasper

Fin historie og starter da på et fornuftigt og sobert plan, men nær slutningen løber den af sporet og mistyer mig helt. skuffende

Camilla

Jeg syntes det er en god film med en måske lidt plat pointe ....
men har dog set den igen senere ....

Patrickuser/688904

Ja, vi må jo sige der er mangler - dog stadig god. Mangler henholdsvis en langt bedre afslutning ellers en god handling - filmen holder fokus på det samme hele tiden (samme handling), det skal den roses for.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.