Cookie- og Privatlivspolitik

Prince of Persia: The Sands of Time

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
20.05.2010
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Prince of Persia: The Sands of Time
|
'Prince of Persia: The Sands of Time' er filmatiseringen af computerspilseventyret.

Den unge, uregerlige prins Dastan (Jake Gyllenhaal) tvinges til at hjælpe den mystiske prinsesse Tamina (Gemma Arterton).

Sammen kaster de sig ud i kampen mod mørkets kræfter for at beskytte en urgammel daggert.

Daggerten kan udløse The Sands of Time; en gave fra guderne, der kan kontrollere tiden og dermed give sin ejer ubegrænset verdensherredømme.

'Prince of Persia: The Sands of Time' er instrueret af Mike Newell ('Donnie Brasco', 'Harry Potter and the Goblet of Fire').
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (498 votes)
4.7
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... historien er en omgang hurtigt glemte fjollerier, og karaktererne så flade, at Disneys klassisk tegnede hovedpersoner får uset dybde til sammenligning. Alligevel er det svært at blive rigtigt irriteret på filmen, der underholder gedigent med masser af heftige kampscener, hundredvis af statister og veludført computereffekter i ørkenen." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Fornuftsvæsner vil finde filmen ufrivilligt komisk, men for glade drengerøve i alle aldre er der seje slagsmål og masser af stunts. ... Desværre ligner de fleste genbrug fra andre humoristiske action-film som 'Indiana Jones' og 'Nu går den vilde skattejagt'." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en tåbelig, underudviklet historie med endimensionale figurer, hvis dramatiske armod forsøges overdrevet af effekter og akrobatik." (Henrik Quietsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Den er flot nok, men flotheden er monoton, for den beror for det meste på alle de nymodens digitale narrestreger, der imponerer ved første blik, men keder ved næste. ... Selv de mange slagscener, masseoptrin og individuelle opgør virker monotone og rodede, hidsigt klippede og ofte i ultra-nærbilleder." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "I flyvespring fra tag til tag, skarpt forfulgt at djellabaklædte dræbere og med deres barberbladshvasse mordvåben hvirvlende om ørerne præsenterer ’Prince of Persia’ os i dag for noget, der ligner begyndelsen til en serie af samme charmerende slags underholdningsværdi som Indiana Jones..." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

Lars Michael

Jake Gyllenhaal spiller rigtig godt i denne her film, altid dejligt at se sådan nogle film.Godt lavet

Line FS

På trods af halv latterlige og en smule melodramatiske (dog ikke se slemt) replikker og oftes forudsigelig historie fyld med klichéer (ting som normalt irriterer mig enormt), så forelskede jeg mig helt i filmen, dens historie og især karaktererne. Den fik mit lille romantik- og eventyrhjerte til at banke! Filmen fik mig virkelig fanget, og historien fungerede egentlig ret godt - for mig ihvertfald! Kampscenerne og de overnaturlige-mærkelig spring irriterede mig en del i starten - men jeg endte med at holde af det. Endda blev jeg helt vild med universet, og synes egentlig det er ret flot lavet. Skuespillet var til tider ikke helt perfekt, men nogle gange fungerede det virkelig godt! Forelskede mig fuldstændig i Jake Gyllenhaal og Gemma Arterton!
Og så er jeg helt vild med det tøj de har på i filmen!

Jeg er MEGET positivt overrasket, den fungerede meget bedre end jeg troede, og den var ikke så overfladisk og kunstig som jeg havde frygtet. Langt bedre end de fleste film som minder om den.
Er super glad efter at have set den! :D Derfor bliver det 4 og ikke 3 ;)

Wayne

Jake Gyllenhaal gør det skam ganske godt, som hårdpumpet prins. Action er såmænd også godkendt - men der mangler simpelthen det glimt iøjet og den charme som andre Disney produktioner har. Den kan næsten trække en 4, men bliver hængende ved 3, da man ikke helt tror på historien, og ikke gider se den igen.

Nicolaiuser/319840

jeg elsker den film

Trine

Filmen var meget flot lavet, den var underholdende og jeg nød den, men til tider blev den al for tacky og skuespillet var ikke overvældende. Jeg var dog i tvivl om den skulle have tre eller fire stjerner.. ikke mindst fordi Jake Gyllenhaal er så lækker i den film, at jeg kunne se den om og om igen ;)

Anonymuser/0

Disney har virkelig vist, at de også kan lave andet en små børnefilm.. Denne her film skal bare ses.!! Den er bare fantastisk godt lavet og god..(:

Movie-fanatic

Jeg var ellers ved at give totalt op, hvad Disney angår!

Ligesom Tivoli og andet tidligere "naiv og børnevenlig" underholdning - har også Disney forvandlet sig fra at være en smuk fe, fyldt med eventyr, til en træt gl luder, der har glemt at opfinde NOGET som helst!

De sidste mange års, toppet af sidste tegnefilm "Frøprinsessen" (uendelig tynd, umusikalsk og sjusket, med et personregister, der var så rodet at man troede at man var kommet i tegnefilm discount-land!!!) slemme fiaskoer, og med EN pragtprætation (Enchanted) i mølposen igennem 10-15 år! - TRÆNGTE Disney til en succes!!!

Anmelderne faldt ikke over hinanden, af iver for at dele stjerner ud! Men "populær-film", har jo LIGESOM ALDRIG været særligt populære
hos anmelderne, så jeg satsede på, at det nok var en fin film, pga de (i bedste flad) manglende anmelderroser.

Satsningen var korrekt!!!! Filmen er storslået, actionfyldt og indeholder alle de sekmenter der tilkendegiver "et værk". At Disney så OGSÅ prøver at fortælle os, at den verden vi - på grund af nogle inkompetente verdensledere - er ved at smadrer TOTALT, faktisk er vores civilitations vugge, gør oplevelsen så meget dybere!

Smuk og på alle måder seværdig, for alle aldre! Sjældent at de alle seks (stjerner!) kommer i brug her, men Disney har genopfundet FORTÆLLINGEN, og undladt at drukne alt i candyfloss og CGI! FLOT gået!

S. Rico

Det er en af den slags film, der hurtigt er glemt igen. Man er underholdt undervejs, og historien er såmænd slet ikke så ringe. Men der er for mange rodede kampscener og for lidt karakterudvikling.

Tigerdyret

Ok film Disney har bestemt lavet bedre film... men den er ok hvis der ikke er andre muligheder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.