Cookie- og Privatlivspolitik

Bad Santa

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
19.11.2004
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bad Santa
|

I filmen 'Bad Santa' har et par plattensslagere klædt sig ud som Julemanden og en tjenende alf og begivet sig med et indkøbscenter fyldt med juleglade forbrugere. 

Duoen er fast besluttet på at narre pengene fra de fleste i centret, i stedet for at sprede juleglæde omkring sig.

Men tingene kompliceres, da de render på en gammelklog 8-årig, der nok skal lære dem, hvad julen i virkeligheden drejer sig om.

'Bad Santa' har Billy Bob Thorton og Bernie Mac i hovedrollerne som Julemanden og alfen, og filmen er instrueret af Terry Zwigoff.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
3.4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Okay film

AufVideoSehen

Det lyder lidt som en antijulefilm eller ihvertfald en historie hvor det hele bliver vendt lidt på hovedet. Og det starter sådan set også godt nok med skøre vinkler og grove indfald eftersom Billy Bob også ligner noget katten har slæbt ind og opfører sig ikke som en af guds bedste børn. Men så viser det sig at han enten bare mangler kærlighed og noget at tro på eller hvad det er. Og så bliver det hele alligevel trods skægge scener hist og pist ret traditionelt, trivielt og risengrød-sødsuppe-agtigt for artige børn og rørstrømske voksne.

Jeff

I liked the character, but the film moves too slowly and is not funny enough.

Wayne

En fuld, og ubehøvlet julemand, der bøvser og brækker sig. Det skal der selvfølgelig laves om på, og det bliver der så. Ganske humoristisk.

S. Rico

Havde håbet på en rigtig politisk u-korrekt julefilm. Det prøver Bad Santa også på at være, men den går alligevel på kompromis og er efter min mening for "blødsøden".
Dermed ender den med hverken at være særlig provokerende eller særlig jule-feel-good-agtig. Der er dog flere vældig sjove scener, og kan såmænd godt anbefales, hvis man ikke lige gider se på familien Griswald's juleferie for 23. gang.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.