Cookie- og Privatlivspolitik

Bonnie and Clyde (1967)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bonnie and Clyde
|
Versioner: se alle
Filmuniverset, Filmuniverset, Originalversion, Særvisning
|

Gangsterfilmen 'Bonnie and Clyde' fortæller historien om de to forelskede bankrøvere portrætteret af Warren Beatty og Faye Dunaway. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Warren Beatty og Faye Dunaway gør et helt fortræffeligt arbejde som hovedrollerne, mens Gene Hackman ligesom Beatty og Dunaway havde fortjent en Oscar, også er sindssygt god. Estelle Parsons skal heller ikke glemmes, men de tre første nævnte er bare bedre. Sjovt nok var det hende som vandt en Oscar, og ikke Beatty, Dunaway eller Hackman.

Arthur Penn giver os en fremragende film, som har været en kæmpe inspiration for alle. Hvis der er en instruktør der siger mig i mod, er jeg sikker på at han/hun er blevet inspireret af en som er inspireret af Bonnie and Clyde. Sådan er det bare.

Super flot scenografi, fortjent Oscar.

1967 var et hårdt år, hvor The Graduate og In The Heat of the Night var konkurrenterne ved Oscar, og selv om jeg kun har set en halvtime af ITHOTT, så kan jeg godt tilgive Akademiet for at give prisen til den film, især dengang.

Jeg vil helt klart anbefale Bonnie and Clyde, og at man lige skal læse noget om dem på Wiki(pedia) bagefter, og faktisk se hvor lidt Arthur Penn har pillet ved denne historie.

Frank

God film

S. Rico

der levede stærkt og døde meget unge (ca. 24 år) er pudsigt nok ikke blevet filmatiseret mere end et par enkelte gange. Måske fordi versionen fra 1967 med Beatty og Dunaway er så god som den kan blive.

Wayne

Warren Beatty og Faye Dunaway som gangsterparret der går en uundgåelig skæbne i møde, da de udfordrer politi og samfund. Gene Hackman har en glimrende birolle. Flot fotograferet og et showdown der skal ses.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.