Cookie- og Privatlivspolitik

Enter the Dragon (1973)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Enter The Dragon
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

I kampsportfilmen 'Enter the Dragon' (I dragens kløer) spiller Bruce Lee kampsport-eksperten Lee, der bliver inviteret til en turnering afholdt af rigmanden Mr. Han på hans private ø. Inden Lee tager afsted, kontaktes han af den britiske efterretningstjeneste der ønsker hans hjælp.

Briterne er nemlig overbevist om, at Han producerer narkotika ved hjælp af slavearbejde på øen, og Lee skal nu skaffe beviserne under dække af sin deltagelse i den årlige turnering.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
4.4
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Historien om en hemmelig kampsportsturnering på en fjern ø er kun en undskyldning for at lade Bruce Lee gøre det han er bedst til, nemlig at fylde lærredet med udstråling og uforlignlige evner og teknik, når det gælder om at spille med hænder og fødder som en fabelagtig kampmaskine. Ikonisk film indenfor genren af manden der var og stadigvæk er en legende.

Antaeus

Skal man kun se én Bruce Lee film så er det denne.
Denne var en Hollywood film i langt højere standard sammenlignet med Lee's tidligere Hong Kong film, som reelt må regnes som B-film og ofte med C-skuespil, men dog altid båret oppe af Bruce Lee. Her får vi den ægte vare i kvaliteten de andre film også burde have været leveret i.

Wayne

Quintin Tarantino har hentet ikke så lidt, til sin Kill Bill, fra denne klassiker.

Jimmyuser/375213

Legenden længe leve

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.