Cookie- og Privatlivspolitik

Walk The Line

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
03.02.2006
| |
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Walk The Line
|

Johnny Cash var en passioneret musiker, der gjorde oprør mod konventionerne, revolutionerede musikken og altid gik sine egne veje uanset konsekvenserne.

Han turnerede med rock and roll- og countrylegenderne Elvis Presley, Carl Perkins, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis og Waylon Jennings.

Men samtidig var han en selvdestruktiv og rodløs natur - præget af sin traumatiske opvækst og kærligheden til den kvinde, han var skæbnesbestemt til at være sammen med.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (47 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Walk The Line får 5 stjerner af Anmelderen *****

Reese Witherspoon vandt i 2005 en oscar for bedste kvindelige hovedrolle som June Carter Cash i denne inspirerende fortælling om Johnny Cash og hans store kærlighed til både musikken og til June Carter. Jeg kan sagtens godt forstå hvorfor Reese Witherspoon vandt den oscar, for hun spiller virkelig imponerende som June Carter, og jeg er også imponeret over den intensitet som Joaquin Phoenix spiller Johnny Cash med. Det er virkelig et godt par, som er blevet sat sammen i denne biografiske fortælling om Johnny Cash's liv og hans musik. Både Joaquin og Reese spiller både overbevisende, imponerende og med en naturlighed som bare føles godt og ægte i kroppen når man ser filmen. Man bliver bogstaveligt talt revet med af filmen, og man kan ikke undgå at leve sig ind i den når man ser den. Både Joaquin og Reese spiller og synger i denne film, og de gør det begge to rigtig godt.

Johnny Cash vokser op under beskedne vilkår, med hans bror og hans forældre. Som tiden går bliver Johnny gift, får 3 børn, og efter adskillige jobs, indspiller Johnny en plade i et pladestudie, og dette bliver starten på en lang og imponerende karriere. Under flere koncertturnerer møder han den flotte, sjove og syngende June Carter. Johnny Cash forelsker sig i June Carter, og efter hans kone med deres 3 fælles børn går fra ham, så kommer Johnny og June langsomt tættere og tættere på hinanden. Efter noget tid og flere breve fra hans fans som er indsatte i landets forskellige fængsler, så får Johnny ideen om at optræde i fængslerne, for de indsatte. Dette udvikler sig til en succes, og Johnny Cash ender med at spille i flere af landets fængsler. Joaquin Phoenix og Reese Witherspoon spiller og synger hovedrollerne i denne film, som handler om en mands store forelskelse i musikken og hans store kamp for hans livs største kærlighed.

Man bliver fanget og betaget af denne storslået biografiske fortælling om en mand, og om hans kamp mod uretfærdighed og hans altoverskyggende kamp for hans livs store kærlighed. Både Joaquin og Reese spiller utrolig godt og imponerende. De er begge to meget naturlige i deres roller som Johnny Cash og June Carter. Man forstår godt hvorfor at Reese Witherspoon vandt en oscar for bedste kvindelige hovedrolle i denne film, for hun gør det virkelig godt, overbevisende og imponerende. Det er virkelig en stor og flot præstation, af både Reese og Joaquin, og man føler sig klistret til skærmen i de 2 timer og 10 minutter som filmen varer. Denne film fortjener fuldt ud den opmærksomhed og den karakter som den har fået. Dette er også grunden til at undertegnet mener og føler den skal have 5 stjerner, og at den sagtens kan anbefales til andre. Det er en god historie, godt fortalt og rigtig godt skuespil. Det må man sige.

charlotte1319

Johnny Cash's musik var noget mine forældre lyttede til, men på en tur over Atlanten var den det bedste bud på lidt underholdning, så den nuppede jeg!

Sikke en film.; skønne skuespilpræstationer med hjerte og smerte.

Flot, flot, flot af både Phoenix og Whiterspoon. Se den ;o)

Lars Michael

fantastisk film, godt skuespil den holder hele vejen.
Den fortjener et godt publikum.

Jeff

Brilliant performances. Who knew Witherspoon could be this good.

Wayne

rolle, selvom det var Reese Witherspoon der høstede en Oscar for den. Spændende beskrivelse af musikmiljøet i de gode gamle rock and roll dage.

S. Rico

Det er ikke en musical, men en musikfilm - og en af de aller bedste af slagsen. Historien er interessant og underholdende, skuespillerne er helt fantastiske og musikken er genial. Filmen vil kunne nydes af alle - uanset hvilke(n) genre(r) man normalt er til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.