Cookie- og Privatlivspolitik

Stardust

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
12.10.2007
| |
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Stardust
|

I 'Stardust' vil den unge Tristan krydse oceaner og trodse alle farer for at bringe sin udkårne Victoria et stykke af en stjerne, de så falde.

Det bliver begyndelsen på et eventyr, som den forsagte købmandslærling aldrig kunne have drømt om, fordi Tristan er ikke den eneste, der jagter stjernen.

Også heksen Lamia og den begærlige prins Septimus deltager i jagten, men af disse er Tristan trods alt den mindst selviske og den berygtede pirat, Kaptajn Shakespeare, fatter sympati for den unge helt.

Glæd dig til et formidabelt eventyr med nogle af tidens største skuespillere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (129 votes)
5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
bambiexplorer

... så Stardust i biografen der for 10 år siden. Absolut en af genrens bedste film. Robert de Niro og Ricky Gervais er for fede. Claire Danes er for nuser. Og resten af castet er bare gode. Og Ian McKellen (fortællerstemmen) er for sprød. Har set den flere gange siden, og den holder stadig nogenlunde vand :)

Pouluser/352272

Herlig eventyrfilm

Il Padrino

Stardust er en film som både har humor, kærlighed, action og eventyr uden at virke lang eller "try-too-hard" agtig på nogen som helst måde. Der er også fremragende skuespillere med, både nogle som er kendte, og andre som ikke er helt så kendte, og de spiller allesammen kanongodt!

Kan slet ikke rose denne fremragende film nok!

Jeff

This was fun, apart from the times it wasn’t.

Wayne

så denne fantastiske eventyrfilm. Robert De Niro i sin måske sjoveste rolle, nogensinde. Se den og få en god oplevelse - den har fortjent det.

Stephanie

Det er helt klart en af mine yndlings film! Forstår ikke hvorfor den ikke blev stor? De fik oven i købet gode anmeldelser!

S. Rico

Familiefilm af aller bedste skuffe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.