Cookie- og Privatlivspolitik

The 40 Year Old Virgin (2005)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
23.09.2005
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The 40 Year Old Virgin
|

Andy Stitzer er 40 år gammel, har et godt arbejde, en rar lejlighed, gode venner, en stor tegneseriesamling så der er kun et lille problem – han er jomfru.

If. Andy er det ikke noget at gøre et stort postyr ud af, men hans venner er af en anden opfattelse. Godt nok synes de, at han er underlig, men ser det trods alt som deres pligt, at få ham i seng med det modsatte køn for første gang.

Spørgsmålet er dog om Andy kan klare det selv, da han møder den 40-årige Thrish (mor til 3 børn) og dermed komme ud af sit livslange cølibat?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

er altid god i denne slags roller. Filmens manuskript er dog ikke det bedste, og der er kun få rigtig morsomme scener undervejs. En stor del af filmen føles som gentagelse på gentagelse. Hvis de havde kortet den ned til 1½ time og tilføjet en lille smule mere originalitet, så kunne den nemt have fået 4 stjerner.

Frank

Okay film

Lars Michael

da jeg så reklame for den.så den rigtig sjov ud.så jeg så den da den kom på dvd,men den er ikke helt så sjov som den så ud.der er nogle scener der er meget sjove men så heller ikke mere..lidt øv film..

Jeff

Pretty funny at both ends. The middle lags and is boring.

Wayne

Utroværdig film, men det gør ikke så meget når Steve Carrell har hovedrollen, som jomfruen som kollegaerne gør at for at "hjælpe".

Kian

,

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.