Cookie- og Privatlivspolitik

Fight Club (1999)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
2 timer 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fight Club
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning
|

Filmen 'Fight Club' er en brutal fortælling om en plaget mand i det moderne, afstumpede samfund.

Verden er blevet er blevet et sted hvor al menneskelighed er druknet i kolde beregninger og falske følelser.

Edward Norton spiller en forsigtig bilforhandler med søvn problemer der tilfældigvis støder ind i sin dimentrale modsætning i skikkelse af sæbesælgeren Tyler Durden (Brad Pitt)

Sammen kaster de to sig ud i diverse slåskampe, som en form for terapi og en måde at klare dagligdagens problemer. Et koncept der spreder sig og de starter en hel gruppe af Fight Clubs.

'Fight Club' er instrueret af David Fincher der også har stået bag filmene ZodiacPanic RoomSeven og Alien 3.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (243 votes)
5.2
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Bestemt en film som alle kan se, men synes ikke det er verdens bedste film, som mange har sagt, om den så ligger på en top 10 i verden det synes jeg så heller ikke men top 30 så er det fint nok.
Mange af scenen i filmen virkelig fede , men selve historien er mærkelig, men det skal den vil også være.

Jeg vil kalde den for en drengefilm, som også piger også kan lige.

Frederik

Fed film!!! Denne film er fyldt med fede actioscener og flotte skuespiller præstationer. Den er mesterligt skruet sammen og tager røven fuldkommen på en.

Nikolaj

Fight Club er både flot fortalt, flot visuelt, og viser en anden slags måde at lave film på. Der er både barske, humoristiske og tankevækkende scener i løbet af filmen. Slutningen har jeg desværre aldrig brugt mig sindssyg meget om. Måden hovedpersonen finder ud af, at han er Tyler Durden. Har jeg aldrig været helt begejstret for.

Men den kan klart anbefales, David Fincher laver tit nogle tankevækkende film. Og han er uden tvivl en rigtig dygtig instruktør.

Nikolaj

"Fight club" er et analytisk mesterværk! Hvis man satte sig ned og ville lave en filmanalyse af David Finchers mesterværk, så tror jeg at man kunne få uendelige resultater. Der er så meget at tage fat i!

Filmen reflekterer meget over den hverdag vi allesammen lever i, og hvordan man kan frigøre sig fra det materielle og andres "ligegyldige" meninger. Edward Norton spiller "fortælleren" der nedbryder "den fjerde væg" ved at guide og henvende sig til seeren igennem hele filmen. Når han bliver forvirret, bliver vi også forvirret! Det virker rigtig godt!

Brad Pitt gør det fremragende som Tyler Durden. En Mr. cool Guy, som alle mænd et eller andet sted ønsker at være. Hans rolle varierer meget i personlighed, hvilket gør hans præstation endnu mere imponerende! Filmen er fuld af små overraskende plot twist og enkelte store. Det gør at man ikke keder sig et sekund, og at man bare er fanget af historien hele vejen igennem! "Fight Club" er et rigtigt mesterværk!

Harley Quinn

Har lige set den igen, og den er og bliver en af mine ynglings film.

Thomas

Jeg undskyler for at bryde de første to regler ved at skrive den her anmeldelse men jeg synes bare at filmen er så god at jeg bliver nød til det. Første gang jeg så Fight club var april sidste år (jeg har set den omkring 10 gange siden) og da jeg så den tænkte jeg at det var en da meget god. Den var interresant og hade nogle gode ideer, men det var det. 5 dage efter sad jeg og stædig tænkte over den her film og besluttede mig for at se den igen, og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det. For først der opdagede jeg virkelig hvor god filmen rigtig faktisk er (og den er kun blevet bedre siden). Jeg mener plottet er godt, skuspillet er godt, de sociale kommentare, det visulle og ikke mindst lydsiden. Jeg kan kun andbefalde den her film og se den nu to gange mindst, for først efter to gange begynder du rigtigt at forstå den og værdsette den.

Frank

Mesterværk

S. Rico

Bestemt underholdende og tankevækkende. Men jeg synes ikke helt plottet holder. Den er fortænkt visse steder.

Wayne

Mange tvists undervejs - og genial hele vejen igennem. Skal snart se den igen.

Nogenuser/12232

jeg elsker den film. fordi man bliver suget ind i den verden uden at lægge mærke til det. og føgler, høre, og ser det samme som en fantastisk god edward.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.