Cookie- og Privatlivspolitik

Batman Forever (1995)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 1 minut (ekskl. reklamer og trailers)
|
Batman Forever
|

I 'Batman Forever' overtager Val Kilmer flagermuskostumet fra Michael Keaton og indtager Gotham City

Denne gang er Batman oppe imod Two-Face og The Riddler, som  Robin og psykologen Dr. Meridian hjælper med at bekæmpe.

'Batman Forever' er instrueret af Joel Schumacher og har bl.a. Tommy Lee Jones, Jim Carrey, Nicole Kidman ogChris O'Donnell på rollelisten. Filmen blev nomineret til tre Oscars.

 

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
3.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

Det okay batman film

Batgirl.

Det så her vi for præsenteret Dick Greyson aka Robin, Efter den tragiske hændelse i Cirkus. Synes enlig at The Riddler gør det okay og hvad angår Two Face. Så ser man kun hans onde personlighed og aldrig den gode. Der havde været noget mere drama og spænding hvis Two Face havde skiftet imellem hans Personlighed undervejs i Filmen.

Opdate: Synes faktisk at The Riddler er den sjovest skurk som er i en af de 4 film.

Lars Michael

Tja blev alligevel overrasket over filmen, ikke fordi den var dårlig men den var jo heller ikke god , men en rigtig 90 film .

Emil

Meget dum film, jeg synes det er noget plat. The Riddler er min favorit skurk. Men Jim Carrey spiller bare Jim Carrey i filmen. Og en stor casting fejl, Tommy Lee Jones som Two Face. Det virker overhovedet ikke for mig. Og Val Kilmer som Batman/Bruce Wayne virker hellere ikke.

Nikolaj

Stadig på samme høje niveau som de forrige batman film.

Frank

Dårlig film

S. Rico

Burton er væk og denne film er i en helt anden stil end de to første. Det er stadig mega karrikeret, men denne gang på den gode måde. To fantastiske langt ude præstationer af Tommy Lee Jones og Jim Carrey som henholdsvis Two-Face og The Riddler.

Wayne

Val Kilmer er ok som Batman, en rolle han gør bedre end Clooney, og Jim Carey gør sit til at hæve niveauet sammen med Nicole Kidman.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.