Cookie- og Privatlivspolitik

The Departed

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
10.11.2006
| |
2 timer 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Departed
|

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Martin Sheen, Mark Wahlberg og Alec Baldwin instrueres af Martin Scorsese i en thriller, hvor sande identiteter afsløres med blodige konsekvenser.

'The Departed' er en genindspilning af den uhyre vellykkede ’Infernal Affairs’ (2002) - Hong Kongs bud på ’Heat’ - og filmen vandt en Oscar for Bedste film, Bedste klipning, Bedste adapterede manuskript samt gav Scorsese sin første Oscar for Bedste instruktion.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (150 votes)
5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

The Departed er fyldt med den ene fantastiske skuespiller efter den anden. Og de giver alle en fantastisk præstation i filmen.
Instruktionen og manuskriptet er også i verdensklasse, og det er bare en super film, der kan ses igen og igen.

Bedste hilsner

Steffen

MARTIN SCORSESE rammer sjældent ved siden af, når han instruerer film. Det er heller ikke tilfældet med THE DEPARTED fra 2006, der er en stjernespækket krimifilm med MATT DAMON og LEONARDO DICAPRIO i hovedrollerne. Skurken spilles af en veloplagt JACK NICHOLSON i en af sine sidste roller, før han gik på pension.

Alle rollerne er utrolig velskrevet, hvilket er med til at fastholde ens interesse i løbet af filmens 2 timer og 31 minutter lange spilletid. Eksempelvis er MARK WAHLBERG i birollen som den hårde og rapkæftede kriminalbetjent intet mindre end fantastisk, og han stjæler hver eneste scene, han er med i. Wahlbergs komiske betjent er samtidig med til at løfte stemningen i filmen, der også indeholder en hel del vold og uhyrligheder.

MARTIN SCORSESE er genial til at skabe film, hvilket han igen viser i THE DEPARTED. Filmen er fængende, historien hænger godt sammen, og der er et par solide overraskelser med inden slutningen - for da slet ikke at nævne slutningen. Skuespillerne yder en solid indsats bordet rundt, og der er er nogle rigtig flotte skud med undervejs. Kæmpe anbefaling herfra.

Christoffer Balieu

Denne film må betragtes som en af de bedste af sin slags. Store skuespillerpræstationer fra Leonardo Di Caprio, Jack Nicholson og Matt Damon får dette spændingsdrama én til at sidde på kanten af stolen og underholdt hele vejen igennem.

laurits

Fantastisk godt spillet.

Nikolaj

Som rammer et stort niveau, og er virkelig vær og se.

Nikolaj

Scorseses mesterværk fra 2006 står stadig som en af de helt store gangster-film! En solid sammensætning af skuespillere og et tilpas underligt og spændende plot gør at The departed absolut fortjener alt den ros og alle de priser den har fået! Bl.a. Scorseses længe ventede oscar for best direction, og selvfølgelig oscaren for bedste film!

Frank

Mesterværk

Lars Michael

Stjernerne mødes...velkommen til en af verdens bedste film der er lavet,

Jeff

Top-notch Scorsese crime drama. DiCaprio usually annoys me, but even he impresses here, although Nicholson steals the show.

Wayne

Genindspillingen, ja men også klassisk Gangster film med masser af stjerner.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.