Cookie- og Privatlivspolitik

The Eagle

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
24.03.2011
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Eagle
|
I 'The Eagle' drager den romerske soldat Marcus Aquila (Channing Tatum) i år 140 e.Kr. fra Rom til Skotland.

Marcus skal undersøge, hvorfor den niende legion, med hans far i spidsen, forsvandt sporløst 20 år forinden. Sammen med sin britiske slave Esca (Jamie Bell) drager Marcus mod nord for at ære sin fars minde, bekæmpe vilde stammer og generobre den niende legions fortabte guldemblem, The Eagle of the Ninth.

’The Eagle’ er en film i samme tradition som ’Gladiator’ (2000), og i hovedrollen finder vi en af Hollywoods hotteste stjernefrø, Channing Tatum. Ham lærte vi for alvor at kende i actionfilmen ’G.I. Joe: The Rise of Cobra’ og kærlighedsdramaet ’Dear John’.

Filmen er instrueret af Kevin Macdonald - manden bag ’The Last King of Scotland’ (2006).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (113 votes)
4.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Skal man bruge tid på 'The Eagle'? Tja, bum bum - den er hverken helt god eller rigtigt dårlig, så slå eventuelt plat eller krone." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... flotte landskaber og kampscener med klar koreografi og for biografgængere med sult efter uniformer, er romerne i kamp en fryd for øjet. I glimt rammer filmen fede øjeblikke a la 'Gladiator', 'Apocalypto' og 'Valhalla Rising', mens det samlede indtryk er noget mere gennemsnitligt." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... underligt uforløst og uspændende... jævnt kedeligt." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Det er i forholdet mellem Marcus og Esca, at filmen har sin primære konflikt, men det udspilles så bastant, at man ikke kan undgå at få den tunge dualistiske symbolik galt i halsen." (Katrine Sommer Boysen) ()

 • Politiken

  "Channing Tatum ('Dear John') er måske ikke verdens bedste skuespiller, men han ser fantastisk ud i et stykke brystpanser, og filmen, den amerikanske hunk er hovedperson i, er på mange måder rigtig vellykket. ... Kampscenerne er voldsomme og så realistiske, at man får åndenød. Men det sker uden at kampene får actionfilmens klichépræg. Her er ingen computeranimerede blodsprøjt." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Det fantastiske skotske landskab skaber en særlig stemning og er en flot ramme om en dyster, men ikke fantastisk historie. Et langt stykke vej er filmen lovende, men slutningen er både usandsynlig og ulogisk.

Frank

Okay film

Cary Grant

Jeg kan godt lide sværd og sandal film, mange af spillerne bidrager også til troværdigheden i filmen. Donald Sutherland passer ikke ind, Ære og stolthed, et ord er et ord, det virker nogle gange. Utroligt flot filmet store scenerier, dog også nogle småfejl, en angriber to til hest? nejnejnej.

Bjarke Friis Kristensen

Okay, det er måske en lidt fjollet overskrift, men helt forkert er det ikke. For sværd-og-sandal-filmen 'The Eagle' leverer både heftig action og smukke scenerier, mens Roms ære forsøges genvundet blandt barbariske krigere bag fjendens linier.
Det er underholdende sandal-ramasjang herligt befriet for påklistrede computereffekter og den ellers obligatoriske og tilfældig romance – med mindre man selvfølgelig regner de til tider intense øjeblikke mellem vor to helte med, guess not. Men desværre er den ellers spændende tur ind i det mystiske land ikke lige vedkommende hele vejen og en vis tomgang spores undervejs.
- Læs evt. videre på min filmblog: http://blog.mtv.dk/movies/2011/08/23/ærefuld-romer-sparker-liv-i-sandalen/

Magnususer/919147

En af de mest kedelige film jeg nogensinde har set. Ville ikke engang se den i biffen hvis jeg fik biletterne gratis.

Barakonyi

En yderst fantastisk og medrivende film, hvor man bliver sendt tilbage til dengang romerne havde besat det sydlige Storbritannien.
Dog er plottet noget man kan genkende fra tidligere film af samme genre og det er nok det der trækker den lidt ned. Men alligevele er det da en film man i ro og mag kan sætte sig ned og se, for den er bestemt ikke kedelig!

Niicouser/712627

kan virkelig ikke forstå folk begynder og snakke om Gladiator ?? hvad fanden har det med den her film og gøre ? helt ærligt... COME ON !!! filmen er jo yderst god selvom der måske mangler nogle små detaljer, men FFS lad være og bland andre film ind i det. det kan jo slet ikke sammenlignes

film får 4/6 fra mig da der er mange gode scener og detaljer i filmen

Mogensuser/769403

Hvis du har set Gladiator og synes den er god og umiddelbart har lyst til at se the Eagle, så se Gladiator igen og lad være med nogen sinde at spilde tid på the Eagle. Det virker utroligt så mange år efter at en fantastisk film som Gladiator kom frem at man kan producere og lancere en så dårlig og kedelig film som the Eagle, alt virker som det ringeste discount, historie, skuespil - you name it. Sjældent har jeg været så tæt på at udvandre fra en film i biografen...Filmen når ikke 10% af niveauet for Gladiator uanset anden handling mv.

Henriette69

I mine øjne en ganske udemærket film.
Forstår ikke helt dem der sammenligner den med "Gladiator". Det er jo en helt anden film, en helt anden historie.
Jeg har ikke de helt store kriterier når jeg sætter mig i sædet. Vil blot gerne underholdes, og det synes bestemt jeg blev her.
Udemærkede skuespilpræstationer, perfekte filmlandskaber og en ok historie.
Ja, den var nok lidt nem at gennemskue lige fra start, men det gør den vel ikke nødvendigvis dårlig. I think not!!
4 * til "The Eagle" herfra :o)

Nanse

The Eagle er en rigtig god og underholdene film, meden god historie bag den! Og det er bestemt pågrund af Channing Tatum og Jamie Bell, de kan virkelig styre en film i den rigtige retning! Spillet mellem de to er super godt og underholdene...de er gode til at få folk med på deres tur efter Ørnen.
Rigtig go' film som alle kan se, ja selv piger for selv hvis man ikke er underholdt af historien burde Channing Tatum og Jamie Bell kunne hjælpe med underholdningen for de ser jo ikke værst ud!xD

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.